Vad hände efter julafton?

Jag ligger efter rätt rejält med bloggandet, och har därför en konstig känsla av press på mig.
Jag skrev att jag skulle försöka blogga varje dag fram till julafton, och det har jag nästan klarat av. Jag missade 12:e december, och några dagar bloggade jag om senare (Inlägget om 22:a december skrevs den 24:e, inlägget om den 23:e skrevs den 25:e, och inlägget om julafton skrevs den 30:e). Jag har ännu inte skrivit om juldagen, och eftersom jag vill skriva i kronologisk ordning har jag inte velat skriva om mellandagarna innan juldagen, och därför har jag inte skrivit om nyårsafton. Så nu har jag inte bloggat på ett bra tag och inte ens skrivit någon årskrönika, som jag gjorde i slutet av december 2007.

Men nu ska jag försöka sammanfatta de senaste dagarna, och sedan får vi se... Jag skrapar kanske ihop en årskrönika?

Jag börjar där jag slutade sist. På juldagen åkte jag, som jag skrev i förra inlägget, till mina föräldrar. Igen.
Den här gången var det i stort sett samma folk: Mamma och pappa, lillebror, mormor och jag, men Lisas familj var på juldagen utbytt mot Daniels. Daniel, Jessica och lille Caspian.
Josie behövde vila ut efter den låga natten, och jag hoppades att hon skulle komma senare på kvällen.
Det var trevligt och det blev en liten julklappsutdelning. Några presenter var "till Albin & Josie", och de lade jag åt sidan för att Josie skulle få vara med och öppna dem. Antingen hemma, eller om hon kanske skulle orka komma på kvällen.
Det var trevligt, men lite trist att inte Josie var med.

Men så ringde hon och berättade att hon hade vaknat, kände sig utvilad och ville komma och vara med! Så hennes föräldrar körde henne hem till mina föräldrar. Mina föräldrar föreslog att de skulle komma in på lite fika, men de skulle vidare till en annan fest. Men jag blev jätteglad att Josie kom till slut! Och det blev mina släktingar också. Vi öppnade presenter och bland presenterna kan nämnas en Indiana Jones-DVD-box från Daniel och Jessica. Josie är galen i Indiana Jones, ochjag trodde att hon redan hade filmerna, men hon hade köpt den senaste på DVD, men de tre första hade hon bara på VHS. Tills nu! Kanon!

Min superpresent blev inte så himla lyckad. Jag funderade på varför Daniel har en lång nätverkskabel genom hallen och köket. Varför har han inget trådlöst nätverk? Med trådlöst nätverk slipper han sladden genom hela huset, plus att Jessica kan surfa med sin bärbara dator varsomhelst, och dessutom får deras Nintendo Wii en massa extrafunktioner tack vare dettrådlösa nätverket. Jag såg det som min plikt att göra deras vardag enklare, så Josie och jag hade köpt en trådlös router med ett medföljande trådlöst USB-nätverkskort att sätta i Daniels stationära dator.
På julafton fick Josies mamma ett Nintendo Wii, och det är ju riktigt roligt. Internetuppkopplingen gör det ännu roligare. Jag pratade med Daniel om att man enkelt kan koppla in Nintendo Wii till ett trådlöst nätverk, och då berättade han att han har en trådlös router men att han ännu inte har kopplat in den. Fan.
När han öppnade vårt paket såg jag inte så glad ut, och så förklarade jag att jag insåg att presenten var ett fiasko tidigare då vi hade pratat under middagen. Som tur är hade jag fått öppet köp (trots att jag köpte den i November). Jag har beställt en annan grej som han ska få så snart jag träffar honom.

Det var iallafall en trevlig juldag, och även om Josie kom och var med ganska sent och bara var med en liten stund så gjorde det dagen väldigt mycket bättre, och mig väldigt mycket gladare!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits