Tanke om muslimska slakter

Idag har jag haft religion. Då väcks en del tankar och funderingar.
Idag pratade vi lite om muslimernas rituella slakt. De får tydligen inte äta djur som inte slaktats på ett speciellt sätt. Man ska tydligen skära halsen av djuret när det fortfarande lever.
Det räknas i Sverige som djurplågeri, men för att vara bussiga mot muslimerna är det tillåtet om djuret bedövas innan.

Först tänkte jag att det var bra, eftersom muslimerna då kan utföra den här ritualen utan att det ska bryta mot svensk lag.

Sen tänkte jag en annan sak som kanske är lite långsökt. Om det går för långt... Att man ändrar massor av saker i lagen för att olika religiösa grejer ska bli lagliga...
Tänk om det hade varit lagligt med hedersmord om kvinnan man mördar bedövas först.

Melodifestival - Pandang, vilken flopp!

Hohoho!

Jag är rätt glad.
Jag har trixat och mixtrat med DVD:n så att jag ska kunna sälja Alla hjärtans dagprogrammet till de som vill ha, eller de som bara är lätta att övertala.

Jag har jobbat massor på hemsidan så att min chef blir glad och jag får pengar.

Jag såg Melodifestivalen igår. Första deltävlingen i Leksand. "Pandang" åkte ut. Tyvärr kom de inte sist, men de åkte ut iallafall. De var jättedåliga och såg jätteroliga ut. Nu tänkte jag vara elak och håna dem lite.

Här är de:
Skänk en slant till skärp!
Här står de och hänger efter att ha snott kläder på ett badhus. Tyvärr hittade de bara de här, alldeles för stora, kläderna.

Här har vi två korta citat ur några låtsnuttar med Pandang:

"Ursäkta regnar det redan?
Ja, jag ligger i leran.
Glasklart. Pengar på fredag.
"

"Så grabben sänk din blick.
Utan jckan är du ingenting.
"

De borde se på Albin & Arts luciaspecial för att lära sig lite om rim. *självgod min*

Nu var jag kanske elak. Förlåt i så fall...

VIll ni ha bra musik kan ni ju kolla in den här lilla videon. Den fick iallafall mig på jättebra humör.

Säg den lycka som varar

Jahapp.

Senaste blogginlägget var fyllt av glädje och hopp. Nu känner jag tyvärr mest bitterhet.
Idag är det alla hjärtans dag, men jag har inte tänkt någonting på det, trots att jag hela dagen har pillat med ett TV-program om just Alla hjärtans dag. Inte bara idag. Några veckor.

Varför så bitter? Jo, det är ju lov. Alla är lediga. Nästan. Man kan ju välja lovvecka nu för tiden, men de flesta har valt vecka sju. Jag offrade måndagen för att göra det sista på vårt TV-program. Det blev egentligen klart, men programmet är uppdelat i fyra "block". Mellan blocken ska de andra elevernas grejer sändas. Det är dels tre inspelningar av låtar med Ny Musik, och dessutom lite snack i studion och intervjuer på stan. Idag åkte jag till skolan igen för att kunna vara med och påverka hur allt blandas ihop. När jag chattade med Ida igår och skrev att jag skulle till skolan idag så frågade jag mig själv vad fasen jag håller på med.

Nu har det blivit som så att de andra elevernas grej är inte riktigt klart. De har gjort allt, men de killarna som ska göra allt klart för att det ska kunna sändas har inte lyckats få det att bli tillräckligt bra. Visserligen har vi pusslat in mitt och Arts program, men idag gjorde jag eftertexter till programmet. Eftersom den datorn jag jobbade med är så fruktansvärt långsam så hann vi inte rendera eftertexterna.

Tanken var att allt skulle bli klart på måndagen.
Eftersom det inte blev helt klart då så åkte jag till skolan idag igen. Tanken var att vi skulle bli klara så att jag kunde åka hem tidigt. Jag skulle dessutom ha hela programmet på min hårddisk så att ajg kunde göra DVD-filmer av det att visa familjen, Art och andra vänner.
Eftersom det inte är riktigt klart måste jag åka till skolan imorgon igen om jag vill ha programmet på min dator.
Om jag nu skulle skita i det och ta programmet en annan dag så måste jag ändå till skolan imorgon eftersom filen med eftertexterna ligger på min hårddisk.

Gött!

Hittills har jag slösat bort två av fem lediga vardagar, och imorgon blir det minst en halv till.
Jag kom dock på att jag borde snacka med någon om att få ta lov en annan vecka, eller iallafall ta tre lediga dagar. Nästa tisdag har jag bara en lektion, och eftersom det är just den kursen då jag ska redigera och lippa TV-programmet så kan jag ta ledigt då.

Jag glömde förresten berätta att dagen började bra, tills jag skulle springa till spårvagnen. Den såg ut att vänta lite på mig när jag sprang, men när jag var tio meter ifrån så åkte den iallafall. Efter den kom fyran som inte ska gå där alls egentligen. Då blev jag glad igen, men när jag sprang till fyran så halkade jag, ramlade och skrapade upp handen. Jackan, byxorna och vantarna blev skitiga, men det otäckaste var att jag hade med min laptop, samt en extern hårddisk i ryggsäcken. Det var ganska mentalt plågsamt, men de klarade sig. På morgonen kände jag mig lite väl försiktig när jag lindade in datorn i lite bubbelplast och sedan in i en tygkasse och hårddisken i en T-shirt och sedan en mössa.

Jaja. Nu har jag skrivit en del och fått ut lite ilska. Nu ska jag äta lite god mat och sen vill jag spela Sims 2.

Eftersom det kanske inte kommer synas så tydligt i eftertexterna vill jag passa på att även här tacka alla som såg det förra programmet och som upmuntrade mig och Art att fortsätta. Det kommande programmet kommer bli riktigt bra!

Onsdag 18:30 i Öppna Kanalen.

Nu är jag ganska glad igen!

En bra dag och ett bra TV-program.

Idag är jag glad.

Nästa vecka är det lov, men jag ska till skolan imorgon ändå. Det är nästa TV-program som ska färdigställas. "Albin & Arts alla hjärtans dagspecial". Det ska sändas på onsdag 18:30 i Öppna kanalen.

Hela dagen har jag pillat med det. Filmat lite då och då i två veckor och väldans mycket idag. Det är en hel del hemlisar i programmet som jag inte avslöjar för de som inte sett programmet. Hittills är det ingen. De som jobbar på medieprogramemt har sett en del, men inte allt. Idag har jag knåpat ihop några minuter till till programmet och de minutrarna har inte någon i hela världen sett. Bara jag. Och jag är nöjd. Jag är riktigt nöjd. Det blir ett riktigt bra TV-program. Det ska blandas ihop med lite grejer som några elever i ettan har gjort. Jag har inte sett så mycket av det, men enligt de själva är det jättedåligt.

Nu är kvällen här och jag, mamma och pappa har sett "Den tatuerade änkan". Den var riktigt bra. Nu ska jag koppla av och spela The Sims 2. Sen ska jag se repriserna av de två sista avsnitten av den danska serien "Ørnen". Den är också bra.
Allt är bra.
Jag mår bra.
Lisette fyller år.

Imorgon ska jag och Fernando träffas i skolan och knåpa ihop det sista till TV-programmet. Vi har fått det ansvaret för läraren Daniel är ledig. Han säger att om han jobbar nästa vecka kommer hans fru ge honom skiljsmässopapper. Det vore jobbigt.

Nu ska jag spela Sims 2!

Godnatt!

P.S. För den som tittar på onsdag väntar kärlek, musik från "Nightmare Before Christmas", filmtips, Sverigedräkter, en fin vaggvisa, hjärtan, dans och mycket, mycket mer... D.S.

Where is the love?

Det var värst vad alla bråkar. Kan de inte bara hålla sams?
Jag har kommit på att Muhammed nog är lite rädd för att vara å bild. Jag känner många som blir livrädda när man drar fram en kamera och ännu fler som klagar och gnäller om de ser en bild på sig själva, oavsett hur bra bilden är.
Muhammed har nog också en sån där fobi. "Nej! Jag vill inte vara med på kort!" och så har det blivit världens grej av det.

Här är en liten fin bild jag ritade alldeles nyss. Med respekt för den blyge Muhammed har jag censurerat honom.
Gudarna dansar och sjunger

Ambassadbränder, Muhammed och allmänt kaos

Det var värst vad det brinner!

Härom dagen brann detVallhamra torg och nu brinner danska flaggor och igår var det dags för danska ambasaden i Damaskus. Till råga på allt ligger den i samma byggnad som den svenska, så den strök med den också.
När de ändå var i farten tog de och satte eld på den norska ambassaden också.

Men det blir ju så... När man eldar nått. Det är så fascinerande med eld att man slänger i lite annat också. En pappersbit, kanske några pinnar...
Kan man verkligen klandra de där muslimerna i syrien för att de brände ner norska ambasaden? Det är ju så kul att elda! (Pyromanvarning på mig nu)

En sak som är viktig är att komma ihåg är att inte dra alla över en kam. (Behöver man kamma sig om man har slöja eller burka?). När Bin Laden och hans homies bombar runt i världen brukar alla muslimer få ta skit för det. Folk tror att stackars Achmed stödjer dem till fullo, han som bara säljer pizza i Tidaholm och inte alls har något intresse av att Londons tunnelbanesystem sprängs.
Samma sak är det nu. Man ska inte tro att alla muslimer springer runt och bränner flaggor. Jag måste tänka lite för att inse att det faktiskt bara är en liten, liten skara muslimer som utövar den hobbyn. Media har även inflytande på mig, och de får oss att tro att alla muslimer är elakingar. Alla har de ett bälte av dynamit runt magen, och gör man inte som de säger så spränger de sig själva i luften, skrikandes "ALLAH EK BAHR!" (En mening jag inte kan stava).

Enligt muslimsk tro får man inte avbilda Muhammed. Danmark är ett kristet land. Därför tycker iallafall jag att det är lite konstigt att ett helt annat land långt bort, som har en annan religion, blir arga för att danskarna bryter mot en muslimsk regel.

Jag föreslår att vi allesammans kollar upp diverse muslimer i lite olika länder. Vi kollar upp dem och deras tidningar. Så fort vi hittar något som bryter mot kristendomens regler, så kollar vi upp i vilket land regeln brutits, och sedan spränger vi det landets ambasad i luften. Det tycker jag är rättvist. Det är ju på deras egna villkor. Öga för öga, som de säger i vissa religioner och i USA.

Om vi i ett kristet land plötsligt inte får bryta mot de regler som följs i de muslimska länderna, så borde inte muslimerna få bryta mot kristna regler även om de befinner sig i sina hemländer. I Sverige och Danmark gäller danska och svenska regler. Dessutom gäller väl danska regler inom ambasadens område, om jag inte minns fel.

Polygami (månggifte) får väl inte jättestort stöd i kristendomen. Om vi, i tillexempel en syrisk tidning, hittar nån artikel som ens berör polygami, så jämnar vi varenda syrisk ambasad med marken.

Who's with me?

Mohammeds problem

Hej igen!

Jag hittade den här roliga bilden på nätet. Jag tyckte den var rätt fyndig, så jag publicerar den här.Muhammed har problem

För övrigt har jag inget att tillägga.

Over and out!

hits