Jag blev 25

Nu är det en vecka sedan jag fyllde 25 år, och jag har fortfarande inte bloggat om det. Det kanske inte är någon större förlust. Jag ska fatta mig kort.

På lördagen hade vi en liten hemmafest med trevligt folk och en väldans massa chips. De gick dock inte åt, så vi har ungefär ett kilo chips kvar i skafferiet. Jag fick många fina presenter, bland annat fler presentkort på bio. Så nu har vi nog åtta stycken, om jag räknat rätt.

Inför festen satte jag upp en lapp i trappuppgången, för att varna grannarna:

Lappen verkade uppskattad. På lördagen hade någon skrivit "Vi gratulerar" längst ner på lappen.

Ingen av grannarna ringde på, tyvärr. Det hade varit trevligt, och jag hade bjudit på chips.

Morgonen därpå var det söndag (inte helt oväntat) och min födelsedag. Jag låg jag vaken en stund, innan Josie vaknade. Hon smet iväg, och jag låtsades sova. Sedan kom hon in och sjöng för mig och gav mig en present, med en lapp på. På lappen stod det att det fanns en till present på ett annat ställe, och där låg en present med ytterligare en lapp, och så fick jag gå runt i lägenheten och hitta presenter överallt.
När jag hittat lapp nummer tio tittade jag på Josie och frågade "Är det tjugofem presenter?".
"Kanske..." svarade Josie busigt.
Och mycket riktigt satte jag mig till slut i soffan efter att ha letat fram tjugofem paket. Helt galet!
Det var en hel del smågrejer. Någon tablettask och så, men också en film, ett TV-spel, en stor bok med foton på Josie och mig, och så en massa andra tokiga grejer. Ölkorv, till exempel.

På eftermiddagen åt vi middag på en restaurang inne i stan. Det var mina föräldrar, svärföräldrar, Josie och jag. Jag fick biljetter till revyn "Sicken tyken tid" i Stenhammarsalen, biljetter till "30-årsfesten" Galenskaparna och After Shave, och ännu mer biobiljetter.
Mina föräldrar körde oss hem, och när vi kommit fram fick jag en hink fylld med grejer. Ölkorvar, lyxigt godis, lyxiga chips, en jättestor badanka, med mera.

Det var riktigt trevligt att fylla år!

Over and out!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits