Det är så mycket jag börjat berätta...

Jag är nog rätt dålig på att avsluta projekt. Iallafall projekt jag dragit igång själv.

Jag har fortfarande inte klippt klart videobloggen från Arvikafestivalen 2009. Jag har publicerat del åtta, men enligt mina beräkningar kommer det att bli tolv delar. Men jag vet inte när jag blir färdig med dem.

Jag har bara klippt en enda del av videobloggen från Arvikafestivalen 2010. En enda del! Jag filmade i full HD, och tänkte att jag skulle lägga all kraft och energi på att klippa färdigt alltihopa så fort som möjligt. Men icke.

Innan jag åkte till Spanien skrev jag ett inlägg, men efter hemkomsten har jag inte bloggat någonting om Spanien. Knappt något annat heller. Jag hade i stort sett ingen tillgång till Internet alls, så jag skrev lite småanteckningar på datorn för att kunna blogga senare. Men när det ska bli av vet jag inte heller... Och så tog jag runt fem hundra bilder också. Men det mesta är ju fortfarande hemligt, eftersom det är en TV-inspelning.

Det enda jag har bloggat om efter hemkomsten från Spanien är ett bittert inlägg om sista dagen i Danmark, dit Josie och jag åkte för att fira vår treårsdag. Men resten av Danmarksresan har jag inte bloggat om alls.

Josie däremot bloggar dagligen. Ofta flera inlägg om dagen. Där ligger jag i lä.

Det är alltid nått annat som kommer ivägen. Antingen orkar jag inte ta tag i de här grejerna. Jag känner liksom ingen inspiration. Eller så är det annat som måste göras. Jag var ju som sagt i Spanien i nästan två veckor, och då var det bara jobb, så då hade jag verkligen inte tid att klippa videobloggar. Och så var det Danmark, och så har jag jobbat med annat. Det är inte alltid lätt att prioritera.

Det senaste som hänt är att jag har varit Mumintroll. Igår. Och det gick förbaskat bra. Det borde jag blogga om... Vi får se när det blir av.

Och idag fick jag en kommentar på klippet Lasse Beischer på Angereds Teaters 30-årsdag (del 1) som är från 2008. I slutet av kommentaren står det "Föresten kommer det en del 2?". Och det kan man ju undra. Jag har alltså bara klippt klart en del av det jag filmade (eftersom YouTube, fram tills alldeles nyligen, inte tillät klipp längre än tio minuter), och hade ju så klart tänkt att klippa resten också... Men något annat kom ivägen. Som vanligt...

Jag har i skrivande stund inte heller laddat upp en enda bild i min Bilddagbok sedan Mars 2010, men jag har tagit väldigt mycket bilder. Som jag tänkt lägga upp. Suck.

Vi får se när vi hörs igen.
Over and out!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits