Första ensamma helgen i Stockholm (Broderiet klart!)

Så kom ännu en helg...

Jag misstänkte att det här är första helgen jag är ensam i Stockholm. Men sn tänkte jag att det inte kan stämma. Jag har ju varit i Stockholm... Hur länge som helst! Men så kikade jag i min bilddagbok och upptäckte att jag faktiskt inte varit ensam i Stockholm en enda helg innan.

De första två helgerna jobbade jag, och när jag fick min första lediga helg var min förtjusande Josefin här. Min andra lediga helg var lillebror här och hälsade på. Helgen där på flög jag till Göteborg för att träffa Josefin ytterligare en gång, och veckan efter det - förra veckan, alltså, lyckades jag få tag på en gratis tågresa till Göteborg, så jag hälsade på Josefin igen! Det är inte meningen att man ska vara isär när man är ihop. (- Albin Olsson, 2009)

Men nu är det alltså sjunde helgen i Stockholm och jag är ensam i mitt rum. Det har fakiskt varit rätt skönt. Att bara ta det lugnt och tänka på sig själv. Jag har bara haft mysbyxor på mig och gått ut en gång om dagen för att köpa mat. Jag har suttit vid datorn en hel del och spelat lite, laddat upp några bilder i bilddagboken, och chattat med lite vänner.

Jag har också pasat på att brodera. Ja, det är nog det jag har gjort mest i helgen. Tills igår hade jag inte broderat på fyra månader, men nu hae jag både tid och lust.


På't igen!

Jag broderade nästan hela dagen igår, och även en hel del idag. Och jag lyckades faktiskt bli färdig idag! Det känns jätteskönt och häftigt. Funderar på vad jag ska göra härnäst. Vi får se. Jag ska nog göra färdigt mitt Helvetes jävla skitbroderi. Jag har glömt beskrivninen hemma, men den var ändå så ful och dålig, så jag har gjort en egen i datorn. jag ska slänga upp den på broderi.hejs.se väldigt snart.


Det här är det nyligen färdigställda broderiet föreställande min far.

Ja, det har inte hänt så mycket annat. Främst för att jag har suttit här hemma hela tiden. På torsdag kväll/natt kommer Josefin hit, och på fredag är det sista inspelningsdagen! Det känns konstigt. Vi har bara spelat in i två veckor på SVT, men det känns som om vi varit där jättelänge.

Jaja. Vi hörs igen!
Adjö!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits