Första inlägget för Partille Tidning

Jag sitter och väntar på att mitt tredje blogginlägg för partilletidning.se ska publiceras. Jag mailade över det igår, men jag vet inte riktigt hur de gör, och om de har någon bestämd tid de tänkter publicera det. Och hur gör de på lördag och söndag?
Dessutom känns det lite svårläst när alla blogginlägg hamnar i samma "artikel". Allt hamnar på en lång rad med nyaste inlägget överst, som en vanlig blogg, men utan möjlighet att länka till ett inlägg i taget. Därför tänkte jag publicera mina blogginlägg även här.
Så här kommer mitt första blogginlägg för partilletidning.se. Det här första inlägget publicerades även i tidningen på torsdagen.

ONSDAG 2 FEBRUARI

Det känns både roligt och ärofyllt att bli ombedd att blogga för partilletidning.se. Jag har bloggat sedan 2005, men har varit riktigt, riktigt dålig på att blogga det senaste året. Det är tur att redaktionen på Partille Tidning inte vet det, för då hade jag nog inte fått det här uppdraget.
Vad jag ska blogga om? Jag har många idéer. Jag funderar på om jag ska blogga om hur det är att jobba med en av mina idoler, och Sveriges mest kände docka, Allram Eest. Eller om att jag äger över sextio t-shirts? 

Kanske skulle jag kunna blogga om hur det var att gå på Ugglums skola, eller hur det var att börja på Vallhamra och upptäcka att alla inte bor i villa och har grannar som är läkare? Eller hur det var att börja på ett gymnasium i Göteborg och upptäcka att det finns en värld utanför Sävedalen, en värld där familjer inte åker till Thailand varje sommar, eftersom en del inte ens har råd med busskort, och där barnen inte bråkar om vem som har flest leksaker, och vem som har högst veckopeng. 
Eller så skulle jag kunna blogga om den enda människan jag hatar, tjejen som behandlade mig som skit i ungefär tre år och som har sårat väldigt många människor i både min och sin närhet. Nej, då är det roligare att blogga om Josefin, som jag älskar.

Vad händer om jag inte kommer på något att skriva om? Det tror jag inte är någon risk, eftersom det verkar hända mig konstiga saker hela tiden, och listan ovan är ju full av saker. 
Men vad händer om jag skriver jättetråkigt och ointressant? Ja, då får ni bläddra till nästa sida i tidningen, eller klicka er fram till nåt annat. Det kan exempelvis vara kul att titta på bilderna på födelsedagsbarnen längre bak i tidningen, och på nätet finns det gott om filmklipp på söta katter och folk som ramlar. 
Det värsta som skulle kunna hända är att jag råkar skriva ”kuk” i Partille Tidning. Det hade nog inte varit populärt. Jag hade nog vänt hela min hemby emot mig, och mamma hade blivit besviken. Men det skulle jag aldrig göra. Ni kan vara lugna...
/Albin

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits