Trippelsignering

Idag har det varit full rulle på jobbet. Full fart nästan hela tiden. Vi hade ju tre författare på besök samtidigt och det var massvis med folk på torget. Och Josie jobbade också. Det var kul.

Vid ett tillfälle kom en tant fram och frågade om man skulle köpa böckerna först, och sedan få dem signerade. Jajemän, svarade jag. Hon gick iväg, men efter en stund kom hon tillbaka och köpte Liza Marklunds senaste. "Skulle du ha den signerad?" frågade jag, men hon svarade inte, utan tog sitt kvitto och gick. Så jag vet inte vart hon tog vägen, men det kan mycket väl vara som så att hon gick fram till Camilla Läckberg och bad henne signera Liza Marklunds senaste bok.

Klicka för att förstora
Camilla Läckberg, Martin Melin och Pernilla Wahlgren står och signerar böcker utanför Bokiabutiken.

Josie slutade en timma tidigare än jag, och när hon kom hem ringde hon mig. Jag märkte först inte att hon hade ringt, så hon SMS:ade "Ring mig!" och sedan ringde hon till butiken, och sen till min mobil igen. Tydligen var hon orolig eftersom det var någonting i lägenheten som pep hela tiden. Det var vår NAS. Alltså nätverksdisken. En av de två hårddiskarna hade tydligen kraschat, så NAS:en stod och pep konstant. Jag blev så klart orolig. På den har vi alla våra bilder och all musik. Men det är två speglade diskar för att man ska ha en kopia om den ena kraschar. Sedan jag kom hem har jag försökt komma fram till vad som egentligen har hänt, och det är inte det lättaste. Så nu för jag över nästan 200 gigabyte till en annan hårddisk och det kommer nog ta hela natten. Jaja.

Josie är för tillfället på tjejmiddag, och jag fick inte följa med. Men jag är helt slut efter en hård arbetsdag, så jag går faktiskt och lägger mig nu.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits