Lite ledighet

Det är mycket märkligt att jag har hunnit blogga de dagar jag jobbar, men inte igår och idag då jag har varit ledig.

Igår tvättade vi. Det var väl ungefär det som hände igår. Förutom turerna till tvättstugan lämnade jag inte huset på hela dagen. Dessutom bestämde Gustav Nipe och jag att vi bara ska sända ljud vid nästa rättegång (i Vänersborgs Tingsrätt är en man åtalad för att ha drivit en DC-hubb), och ingen bild som vid de två senaste fildelningsrättegångarna. Detta innebär mindre krångel, att jag inte behöver vara med och att jag då inte behöver åka till Vänersborg jättetidigt.


Josie och jag i tvättstugan. Vi har myskläder på oss.

Idag har jag förberett en liten hemlig grej till helgen då vi ska få några gäster. Mer om detta senare. Och så har jag blivit intervjuad i Göteborgs studentradio, men det har inte sänts ännu. Jag fick visa prov på mina dialektkunskaper och dessutom göra reklam för Hestboken. Efter intervjun fick jag ett SMS från reportern som hälsade att jag var duktig, och att alla hennes klasskamrater, som var i studion och lyssnade på intervjun, undrade när jag ska ge ut Hestboken. Själv tyckte jag att intervjun gick halvbra. Jag ska försöka lägga upp intervjun i MP3-format när det har sänts.

Strax innan intervjun ringde Ung Pirats förbundssekreterare Nils Agnesson och berättade att Gustav Nipe inte hade möjlighet att åka till rättegången i Vänersborg (som är imorgon). Nils försökte därför övertala mig att följa med honom till Vänersborg för att sköta bilddelen av sändningen, och till slut kände jag att det skulle bli kul. Det var lite teknikkrångel under senaste sändningen, men nu är det löst, så vi kan köra både ljud och bild.

Så idag har jag förberett för sändingen genom att göra en herrans massa research om vilka som kommer att närvara och fixat bilder på både åklagare och försvarare och gjort små klipp med stämningsansökan, info om beviseen, en tidningsartikel, med mera. Så nu känner jag mig förberedd. Tyvärr kraschade SJ:s webbsajt, så jag kunde inte boka biljett, men det fixar Nils imorgon. Inatt tar han ett tåg från Uppsala till Göteborg, och imorgon åker vi till Vänersborg.


Så här sexig ser Vänersborgs Tingsrätt ut. Attunda (i Sollentuna) och Göteborgs Tingsrätt är stora maffiga byggnader, men det här ser ut som en övergiven lagerlokal i ett bortglömt industriområde.

För övrigt har NAS:en reparerat det som krånglade. Det gick bra, och ingenting försvann från disken. Alltså var min cirka tre dygn långa säkerhetskopiering helt onödig.

Over and out!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits