Viktminskning

I januari 2009 skaffade Josie och jag WiiFit. Det var roligt, och det fick oss att röra på oss lite mer.
Det är ett slags spel som både använder Wii-kontrollen och även en slags platta med en våg i varje hörn som både väger spelaren och känner av var tyngdpunkten ligger. Mycket smart.

Ungefär ett år efter att vi köpte WiiFit hade Josie gått ner runt 10 kilo!

Själv gick det inte riktigt lika bra. I spelet ser man en kurva med sin vikt under olika dagar. Min kurva gick upp och ner hela tiden, men höll sig i stort sätt alltid inom "overweight"-området, och kom bara ner i "ideal" några få gånger.
För något år sedan gav jag WiiFit Plus i present till Josie. Det har lite fler funktioner och nya övningar, och minns alla invägningar från det "gamla" WiiFit. Jag tror inte att jag testat WiiFit Plus en enda gång. Tills idag.

Josie tränade en stund och jag ville pröva att väga in mig. Jag har inte tränat någonting, och när jag startade fick jag det här meddelandet:


371 dagar sedan jag senast spelade.

Det var illa. Jag misstänkte att jag säkert gått upp i vikt sedan dess, men jag hade fel. Jag vägde in mig och fick en chock. Jag har inte använt WiiFit på över ett år, och har inte vägt mig på en vanlig våg sedan dess heller, men jag har tydligen gått ner 7,9 kilo det senaste året! Wohoo!

Jag blev jättepaff! Och jätteglad!

Vad är hemligheten?
Vad har jag för hemligt träningsknep?
Vad har jag för specialdiet?

Jag tränar väldigt lite. Vi bor visserligen på tredje våningen, och vi har ingen hiss. Och jag tar alltid trapporna på jobbet, om jag inte åker hiss med någon kollega eller kör tunga vagnar med böcker. Men annars tränar jag ingenting.
Men... Jag dricker Coca Cola max en gång i veckan, och äter i stort sett aldrig godis. Kanske någon chipspåse någon fredag. Eventuellt lite choklad. Men aldrig på vardagar. Annars äter vi ganska mycket pommes frities som vi lagar i ugnen, och ofta god fet sås till. Men socker försöker jag undvika så mycket jag kan. Och det verkar ha fungerat! Wohoo!

Det var bara det.
Over and out!

Kommentarer:
Josie skrev:

Det kanske jag har :) Men vill inte störa dig.. :P

2011-08-29 @ 17:27:02
URL: http://fernsehapparat.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits