Inget vatten hos mamma och pappa

Eftersom Josie ska till tandläkaren jättetidigt imorgon, och hennes tandläkare har mottagning i Mölnlycke, har hon beslutat sig för att sova över hemma hos sina föräldrar i Mölnlycke.

Jag minns inte om det var hon eller jag som kom på att jag då kan passa på att hälsa på mina föräldrar i Sävedalen och sova över hos dem. "Eftersom jag ändå inte har något bättre för mig" sa jag i telefonen till pappa. "Nej, för att du tycker om dem" påminde Josie.

När jag kom hem till mamma och pappa sa pappa att det tidigare hade varit lite dåligt tryck i vattenkranen. När jag hade kommit testade han igen, och lyckades då få ur det som verkade vara de sista vattendropparna i hela huset. Typiskt.

GP.se informerade oss om att stora delar av Partille var utan vatten. Artikeln avslutas med följande deprimerande stycke:

"I Partille får kommuninvånarna beskedet att läckan 'i bästa fall' kan vara reparerad på måndag. Men det är uteslutet, enligt Tommy Ekblad."

Alltså kommer läckan inte vara åtgärdad till imorgon. Jag ska spendera natten här för första gången på säkert ett år, och just inatt finns det inget vatten. Och just nu vill jag väldigt gärna gå på toaletten, men det går inte att spola utan vatten. Mamma och pappa drack vin till söndagsmiddagen, så det är inte tal om skjuts hem till Frölunda.
Jag ska prata med dem om hur jag ska göra med mitt planerade toalettbesök.

Kanske tar jag bussen hem igen? Fan... Mitt busskort gäller inte i Partille kommun.

Det här var inte kul.

För övrigt ser GP:s startsida ut så här just nu:


Där ligger hon och gottar sig i mängder av vatten.

Partilleborna är utan vatten, och Apollo visar en bild på en kvinna som ligger och gottar sig i massvis med vatten. Apollo gör det bara för att jävlas! Det är jag säker på!

Godnatt.

***UPPDATERING***
Jag åkte hem till Frölunda och sov i min egen säng, och använde min egen toalett.
På morgonen därpå använde jag min egen dusch.

Klart slut.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits