AVbA09 - Del 7

Arvikafestivalen 2009 hölls mellan 2 och 4 juli 2009.
När jag kom hem började jag klippa videobloggen, men tog en liten paus i augusti, och så sent som 31 augusti publicerade jag del sex.

Sedan augusti 2009 har jag inte sysslat näsan någonting med videobloggen från Arvikafivalen. Bara någon enstaka gång har jag tänkt att "nu ska jag ta tag i det här", men så har det inte blivit av. Men nu har jag äntligen tagit tag i det, och presenterar nu del sju av videobloggen från Arvikafestvalen:

Albins Videoblogg från Arvikafestivalen 2009, förkortat AVbA09:


Jag publicerade klippet igår. Samma dag som Hultsfredsfestivalen meddelade att de ställer in. Två veckor innan den 25:e Hultsfredsfestivalen skulle gå av stapeln har endast lite drygt 5000 biljetter sålts, vilket innebär att arrangörerna inte har råd att anordna någon festival. Trist.

Idag läste jag att de stackare som har Hultsfredsbiljetter kan få köpa biljetter till Arvikafestivalen för 500 spänn. Det är bussigt. Det är ännu oklart om de kommer få några pengar tillbaka för sina Hultsfredsbiljetter, eftersom Hultsfredsfestivalen AB snart kommer begäras i konkurs (eller vad man säger).

För övrigt beslutade jag nyligen att jag kommer att jobba på Arvikafestivalen i år igen. Dock som "vanlig" funktionär. Detta innebär att några av mina funktionärer, som jag bossat över, kommer att vara mina chefer. Vilken tur att jag varit snäll mot dem!

Nu ska jag bara klura ut vad för kamera jag ska ha med och videoblogga med.


Här tar jag i hand med Hanna, efter att jag precis bestämt mig för att jobba på
Arvikafestivalen 2010, med Hanna som min chef.


Over and out!

Kommentarer:
Stefán skrev:

Mer videoblogg till folket!

2010-06-30 @ 13:40:11

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits