Jobbar och klipper videoblogg

I onsdags kom jag hem från Arvika.
På torsdagen jobbade jag. Jag var väldigt seg, även om jag tror att jag har fått sova tillräckligt. Det kändes rätt slitigt att vara tillbaka på jobbet direkt efter festivalen, och så skulle jag jobba i sex dagar i sträck! Det var en okej torsdag. Det gick bra, men det kändes lite slitigt.

Men redan på fredagen kände jag mig i toppform igen, så nu känns det kanon på jobbet. När jag kommer hem tar jag det rätt lugnt och så sitter jag och klipper videoblogg. I fredags skulle Josie och jag ut och träffa några av hennes kompisar. Vi kom till busshållplatsen vid 22-tiden, men då kände jag att jag inte orkade följa med. Min plan var att gå och lägga mig vid 23-tiden eftersom jag skulle jobba dagen därpå. Josie förstod och åkte ensam in till stan.
Jag stannade hemma och började klippa på videobloggen från årets Arvikafestival. Jag kom väl ganska långt, men det var några smådetaljer som tog mycket tid. Det var jätteskönt att komma igång iallafall. Jag har gått och tänkt att det kommer bli svårt att hinna med att klippa när jag dessutom ska jobba så mycket, och så är ju inte videobloggen från Arvikafestivalen 2009 färdig än, men nu har jag börjat på 2010 års videoblogg, och det känns superskönt!

I lördags åkte Josie till landet. Hennes semester började precis när jag skulle börja jobba superintensivt. Men det känns okej nu. Om hon hade varit hemma hade jag fått dåligt samvete om jag hade suttit och klippt, så nu är hon på landet och tar det lugnt och jag är hemma och jobbar, tar det lugnt och klipper. Det känns skönt, och jag lagar mat också. Det går rätt bra, men jag har fuskat väldigt mycket. Kokat ris och stekt falukorv, och hällt i nån matlagningsgrädde och sedan en slags "smakpasta" som följde med grädden, och vips blev det korv stroganoff! Och igår gjorde jag nästan samma sak. Kokade ris, stekte lite köttbitar, i med grädde och smakpasta, och vips blev det en skogssvampspanna! Jag gör två portioner och så tar jag med en portion i matlåda till jobbet. Jag känner mig så duktig.

Min förhoppning är att del ett av videobloggen blir färdig i slutet av veckan. Men jag lovar inget.

På onsdag är jag ledig och då är Josie hemma en sväng, för vi har tänkt skriva på kontraktet på lägenheten.
Nu ska jag kanske klippa lite, och sen gå till jobbet (Idag börjar jag 12, vilket är lite lyx).

Over and out!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits