Snopet med bredbandspriser

Hej igen!

På onsdag får Josie och jag nycklar till vår nya lägenhet. Jag kan knappt tänka på annat. Det är bara bokhyllor, soffor och TV-bänkar som snurrar runt i min skalle just nu.
Och ändå har jag annat jag borde göra. Jag jobbade igår och ska jobba idag och imorgon. Och så ska jag klippa en liten reklamfilm. Lite som en hobbygrej. Men jag vet inte om den kommer bli så bra.
Och så har jag inte klippt videoblogg på ett tag nu heller, och jag har ju både videobloggen från Arvikafestivalen 2009 och från 2010 att göra färdigt. Suck.

Imorse ringde jag till ComHem för att fråga lite. Jag skaffade nämligen "Bredband XXL", vilket innebär att jag har en uppkoppling på runt 100 Mbit/s. Det är riktigt härligt, och så har jag 10Mbit/s när jag laddar upp saker också, så jag märker skillnad när jag laddar upp stora filer till YouTube.

Iallafall nappade jag på ett erbjudande som innebär att jag får 100 kronor lägre månadsavgift de tre första månaderna. det är ju bra. Alltså betalar jag samma pris som innan, de tre första månaderna. Nu har jag haft 100Mbit i lite drygt en vecka, och fick härom dagen se en reklamfilm på TV där ComHem berättar att man nu kan teckna Bredband XXL och få 200 kronor lägre månadsavgift. I sex månader. Fy fan.
Jag ringde och kollade om jag kanske kunde få det också, men det gäller bara vid nytecknande, och jag har ju redan tecknat ett Bredband XXL-avtal.

Jävligt snopet. Speciellt eftersom vi verkligen behöver alla pengar vi kan få nu till flytten.
Men det är ju inte ComHems fel. Jag anade att jag inte kunde utnyttja det erbjudandet.
Fan också.Over and out!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits