Mot nya äventyr i Stockholm

År 2002 sändes den första säsongen av Allra Mest tecknat i SVT. Jag minns inte när jag såg programmet för första gången, men jag (liksom många andra ungdomar) tyckte att programlaren Allram Eest var hur rolig som helst.

I högstadiet sydde jag en egen docka i syslöjden. Den var helt klart inspirerad av Allram, och jag var jättenöjd med min egen "mupp". Det var häftigt att kunna köra lite eget dockspel, precis som Allram, och även Rydberg, den skånske boxaren som dök upp i ungdomsprogrammen Bullen och senare Vera. Både Allram och Rydberg spelas av Petter Lennstrand, och när jag sydde den där dockan, som senare fick namnet Arnold, hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle få jobba med Petter Lennstrand, vara med i samma program som Allram, spela en egen docka med repliker mot Allram, och desstom spela Rydbergs högra hand (Bokstavligt talat).

Nu sitter jag på X2000 på väg till Stockholm. När jag kommer fram tar jag tunnelbana och buss ut till BLA:s studio och kontor. De närmsta veckorna börjar vi spela in säsong två av För alla åldrar. Det ska bli hur kul som helst. Som vanligt är det mycket som är hemligt, så jag kan nog inte avslöja mycket mer. Men det är väl egentligen inte så mycket mer att avslöja.

Det ska bli sjukt kul!

På perrongen i Göteborg fick jag syn på tre kusinbarn som jag inte sett på säkert över ett år, och när de fick se mig sken de upp. De kände igen mig, eftersom de är stora För alla åldrar-fans, och när jag sa att jag också skull med tåget till Stockholm sa de att de visste att jag skulle till Stockholm för att göra barnprogram. Enligt rykten har de berättat i skolan att deras mamma är kusin till Albin som spelar Lilltjejen. Det är rätt coolt.

Nu ska jag försöka ringa Josie igen. Hon har opererats imorse, och jag har inte lyckats få tag på henne ännu. Hon har opererat bort polyper i näsan. Hoppas hon mår bra.

Over and out!


Kommentarer:
Camilla skrev:

Vad roligt! Jag läser sällan din blogg (sorry, men så är det!), men just idag följde jag dig hit via din länk från FB ...(Tråkigt på jobbet, så det fanns tid för det ;-))

Vilket sammanträffande att jag då får läsa om mina små söta syskonbarn :) Ha ha ha, kan tänka mej att de blev sjukt stolta över att få åka samma tåg som dej :D

Ha det så bra i Sthlm, kussen!!

2010-04-06 @ 11:35:29

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits