AVbA09 del 6

Så var den äntligen färdig.
Del sex av videobloggen från Arvikafestivalen 09.
Det kändes bra, men jag var lite rädd att det skulle vara för mycket musik, och för lite... Handling. Eller, händelser.
Och så satte jag igång renderingen (när datorn sparar alltihopa som en videofil) och åkte in en sväng till stan med Lillebror. När jag kom hem laddade jag upp klippet till YouTube, och under tiden (det gick rätt långsamt, och filen var ca 550 MB) tittade jag på klippet tillsammans med Josie. Hon och jag har förresten varit ihop 23 månader idag!

Och jag blev besviken igen. Det känns inte bra. Jag är inte nöjd. Förutom att en liten ruta med låtinfo försvinner lite försnabbt under Röyksopp-konserten, så är det något annat som inte är bra. Det blev kanske för segt med konserten. Jag vet inte. Eller så är jag bara lite seg. Jag har sovit till ca tio varje dag, och ändå varit dödstrött. Känner mig lite krasslig. Det kanske är det?

Jaja...
Nu räknade jag lite och inser att det är över en månad sedan jag la upp del fem på nätet! Långt mellan avsnitten. Det är illa.
Men del sex är iallafall färdig, den ligger på YouTube, den är på väg upp på Facebook precis nu, och fins även här i bloggen.

Jag tänte skriva om att jag fick instrumentalversionen av "Get Mama A House" mailad till mig av Patrik i Teddybears, men det insåg jag precis att jag berättade om i förra inlägget.

Nog med tjat och gnäll... Nu kommer del sex av videobloggen:

Albins videoblogg från Arvikafestivalen 09 - Del 6: "När Röyksopp kom till Arvika"


Over and out!

Kommentarer:
Stefán skrev:

Najz!

2009-09-13 @ 16:38:09

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits