Kärlek i rutan

Jag var riktigt nöjd med onsdagens avsnitt av För alla åldrar.
Första avsnittet var kul, men det kändes inte riktigt hundra. Lite smårisigt på nåt sätt.

Men onsdagens avsnitt handlade om kärlek, och det var riktigt mysigt tycker jag. Och då har jag på något sätt inbillat mig att jag är opartisk och objektiv. Jag var hemma hos pappa i onsdags och såg programmet tillsammans med Josie, pappa och Lillebror. Det var en mysig stämning över programmet och mina kamrater i soffan skrattade rätt mycket. Det kändes bra. Och jag skrattade en del också. Efter programmet var jag stolt och nöjd. Det var en härlig känsla.

Sen åkte vi hem till Mölnlycke igen och tittade på avsnittet en gång till tillsammans med svärmor Lena. Vi hade programmerat boxen på inspelning. Lena tyckte också att det var ett bra program. Och även den här gången var mormor med. Om än bara på ett litet hörn.
Själv syntes jag inte som människa, men Lilltjejen var ju som vanligt med en hel del och jag är stolt över min insats.

Klippet går att se på SVT Play tills den 13 november 2009. Kika här.
I skrivande stund ligger faktiskt För alla åldrar på plats 13 bland de mest sedda klippen på SVT Play! Det är rätt coolt! På 14:e plats ligger Skavlan. Jag har aldrig sett Skavlan, men jag har hört att det ska vara trevligt och bra och att det har många tittare. Men på SVT Play har alltså För alla åldrar fler tittare!

Over and out!


Kommentarer:
Stefán skrev:

Coolt att det ligger över skavlan! Jag gillade detta mer. Undgomspensionärerna äger :D

2009-10-29 @ 20:54:22
URL: http://filmintresse.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits