En jobbig dag för Albins hår

Tjenare!

Sorry att jag inte har bloggat på länge. Jag har inte haft tid, och nu när jag äntligen ska blogga känns det som att det är alldeles för mycket att blogga om. Jag kör ett kort inlägg om vad som hände idag:

Allt är ju, som vanligt, väldigt hemligt, men för att berätta vad som hände är jag tvungen att avslöja några detaljer ändå. I en av scenerna vi spelade in idag skulle det föreställa att jag blir klippt. Därför klipptes jag lite kort innan tagningen, och sedan skulle en kille låtsas klippa mig med en hårtimmer.

Efter sista tagningen börjar folk skratta när scenen är slut, och jag undrar varför. Det visar sig att han hade råkat raka av lite hår på riktigt. Jag tittar i en spegel och får syn på mästerverket.


Mitt hår, precis efter sista tagningen.

Jag tyckte först att det hela var väldigt roligt. Någon påstod att det syntes i en av kamerorna, och då är det ju skitbra. Om det kommer med i slutversionen. Sen insåg jag och en av sminköserna att det inte är så jättelätt att snygga till håret efter ett jack precis där. Jessica försökte snygga till det på olika sätt, men det blev inte så bra, till en början.


Efter ett av de första försöken att snygga till håret i min nacke.

Sen blir vi tvugna att avbryta försöken eftersom jag måste var med mer på inspelningen. Jag spelar ju en docka också, och den är med i nästan alla scener. Nu vet jag inte varför, men det känns som att dagen har varit jättejobbig. Men det var rätt jobbigt att känna att man kanske blir tvungen att gå runt med en sanslöst ful frisyr i några veckor. Nu är jag ju van vid att ha kort hår, men jacket var ju nästan helt kalt, och flintskallig har jag ju inte varit sedan födseln (om jag ens var det då).

Vi jobade över lite idag också, något som vi faktiskt inte gjort på kanske två veckor. När vi äntligen var klara fick jag sitta i logen medan Jessica körde med trimmern i mitt hår. Ett tag såg det verkligen hemskt ut. Rätt mycket hår längt upp och väldigt, väldigt tunt på sidorna. Riktigt fult, men efter att jag kommit med önskemål blev det ganska jämt på hela huvudet. Förutom i nacken. Jag tog en bild förut när jag kom hem också. Det ser ju inte vackert ut precis.


Så här ser mitt hår ut nu.

Jag hoppas att morgondagens inspelning blir roligare och att fläcken i nacken växer ut fort.

Over and out!

Kommentarer:
Mamma skrev:

Stackars Albin, nej du var inte flintskallig ens när du var nyfödd. I mina ögon är du ändå fin.

2009-03-25 @ 23:36:22
Viktoria skrev:

En ordentlig bad hair day, med andra ord!

2009-03-26 @ 21:56:18
URL: http://vikksblog.wordpress.com
Lo skrev:

Men ... ojdå

2009-11-19 @ 01:43:44
URL: http://meloy.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits