AVbA09 del 5

AVbA09 = Albins videoblogg från Arvikafestivalen 2009
...en bra förkortning som underlättar otroligt mycket i alla sammanhang.
Det var användaren JMCof82 på YouTube som skrev förkortningen AVBA i ett meddelande till mig. Det är en mycket bra och praktisk förkortning, men jag har ändrat den en aning.

Nu har jag alltså laddat upp del 5 av videobloggen. Äntligen.
Jag har varit en sväng i Stockholm och filmat på Pride-invigningen. Det var helt galet. Bloggar nog om det senare. Det tog ju upp lite tid, men när jag kom hem gjorde jag klart det sista på del 5, och laddade upp den.

Som vanligt var jag inte riktigt nöjd med den heller. Del fyra var jag riktigt nöjd med, mn femman kändes inte jättebra. Det var nog för att jag har klippt den lite i omgångar och inte själv fått någon bra helhetsbild av den, men nu när jag har tittat en gång till med Josie så känns det bättre. Och alla kommentarer! Aaaah!
Mer om kommentarerna nedanför klippet.

Mina damer och herrar:

Albins videoblogg från Arvikafestivalen 09 - Del 5: "Sudoku kan leda till sexuella trakasserier"


Kommentarerna är som en drog för mig! Jag var ju inte nöjd med de första delarna, men när jag läser kommentarerna på Facebook, och framförallt YouTube, så blir jag nöjdare. Det känns som att det ändå var okej, och uppskattat av er tittare. Och det är ju det som är mitt mål.
Kommentarer som "Tummen upp" är kul att få, men det finns även en del som citerar mig rakt av, som "VK är förresten förkortning för dyslektiker förbundet. Haha. Fett bra Albin!" och "'hoppar över stock å sten... mä mina manliga ben' hahaha epic ^^". Sånt gör mig glad och jäkligt stolt!

Jag har dock fått en underlig kommentar: "Väldigt intressant :) Men vad är Arvikafestivalen för nåt egentligen?"

Kommentarer:
Madeleine skrev:

Intressant blogg du har! :)

Ha en trevlig kväll!

2009-08-03 @ 16:56:54
URL: http://chocolatechic.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits