Albin ger broderitips på YouTube

Jag får ibland kommentarer på gamla blogginlägg.
Nyligen fick jag en kommentar från någon som hette Monica. Hon hade läst inlägget När Albin började brodera och undrade hur jag gjorde för att göra broderimönster av digitala bilder. Jag mailade henne och fick veta att hon har en webbutik som säljer svampgrejer.
Torkade svampar (tror inte det är knark), böcker om svamp, verktyg för svampplockning, med mera. I dagsläget tjänar hon ingenting på webbshopen, men eftersom omsättningen ökar lite från år till år håller hon ut.

Jag svarade att jag kunde försöka göra en instruktionsfilm, och började filma, ta bilder och klippa. Sedan blev jag upptagen med andra grejer som skulle klippas, men idag blev jag till slut färdig ändå.
Det är inte så jätteintressant att titta på om man inte förstår vad jag pratar om, eller om man inte är ett dugg intresserad, men klippet finns iallafall på YouTube så att hela världen kan se.

Jag mailade Monica igen och berättade att jag laddat upp klippet. Hon blev jätteglad och kommenterade videoklippet med "Excellent! Vilken informativ video." och sedan svarade hon på mailet och skrev att hon var överväldigad. "Tyvärr har jag inte tid att sätta mig och prova just nu och det lär inte bli tid förrän framåt mars... Jag tror i alla fall inte att det blir några problem, det verkade så logiskt.".

Jag förstår att klippet kan verka jättetråkigt, men det verkar iallafall fylla sin funktion och Monica var jättenöjd.

Här är instruktionsfilmen Hur man gör ett broderimönster av ett digitalt foto:
 

Over and out!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits