Albin blir 22

Jag vaknade till imorse av att någon smög in i rummet och petade lite på Josefin.
Sedan smög Josefin upp ur sängen, öppnade en av sina skrivbordslådor, plockade upp nånting och gick ut ur rummet. Det dröjde nog bara några sekunder tills dörren öppnades och Josie sjöng "Ja, må..." och så en paus och ett litet skratt, och sen hela första versen av "Ja, må han leva" framförd av både Josie och hennes mamma.

Så blev man 22...
Jag känner mig gammal. Inte för att tjugotvå är så himla gammalt, utan för att jag inte vill göra en stor grej av min födelsedag. Annat var det förr. Då skulle alla veta att det var min födelsedag. När jag fyllde tretton hade jag med mig serpentiner till skolan. Mer som en kul grej. Jag blåste iväg några stycken över min bänk och Anna tyckte att jag var jättelöjlig. Som vanligt. Man fick inte vara annorlunda på Ugglums skola. Men jag blev ju tonåring! Det skulle ju firas!

Det är inte så att det känns jobbigt att fylla år. Det är bara det att... Det känns inte jättemärkvärdigt längre. Jag har inte önska mig nånting, nästan. Tre DVD-filmer som jag fick av Josie. Och så lite pengar av mamma och pappa och lite pengar av Josies föräldrar. Det var jättefint och snällt, men de har tjatat på mig att jag måste säga vad jag önskar mig. Men jag kommer inte på något.

Förutom den tidiga väckningen har det mesta varit som vanligt. Lite segare, kanske. Josie jobbade och jag har varit hemma och... Ja, vad har jag gjort idag? Klippt lite film och spelat Sims 2. Ja, jag började spela Sims 2 i förrgår igen. Det dröjde inte länge förrän jag var fast igen. Så nu är det det enda jag kan tänka på.


Simmen Albin Olsson och hans son Laban målar var sin tavla.

Men det märks ändå att det är min födelsedag. När jag loggade in på Facebook stod det "From all of us on The Facebook Team, have a great day!" och jag har hittills idag fått 17 "wall posts" med gratulationer. Dessutom har jag fått elva SMS och några få telefonsamtal. Väldans trevligt!

Tillochmed i spelet WiiFit blev jag gratulerad!

Wii Balance Board gratulerar mig på födelsedagen. Efter att bilden togs kom det konfetti!

Jag har inte ätit någon tårta. Däremot åt jag lite chili con carne som låg i kylen och när Josie kommit hem från jobbet åt vi makaroner med ketchup! Och på kvällen kom Lena (som hade jobbat över) hem med glass!

Josie har haft ont i magen hela dagen och det är synd om henne, men hon har ändå försökt vara så snäll hon kan eftersom det är min dag. Alla som gratulerat mig och varit snälla har gjort dagen bra. För övrigt, en ganska seg födelsedag.

Kommentarer:
Sara skrev:

Åh, jag glömde skriva det igår, men Oliver firade så klart med pompa och ståt! Han skäller grattis i efterskott! (Samt försöker sno min macka, men det hör egentligen inte hit...)

2009-01-30 @ 10:11:47
URL: http://bravaragazza.blogg.se/
Alkiz skrev:

Oh! Grattis i efterskott! :D Jag har haft fullt upp hela veckan, så jag har missat allas födesledagar (både min brors, och Bengan som också fyllde igår). Men hoppas du får en trevlig helg ändå :)

2009-01-30 @ 23:38:40
URL: http://alakazam.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits