Mindre än en vecka kvar till avfärd

Här sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska göra.
På söndag flyger jag till Stockholm och det ska bli så jäkla ballt. Tror jag.
Drömjobbet jag inte kunnat drömma om.

I söndags var Josie och jag hemma hos pappa och tittade på BluRay-film och pappa och jag åt ölkorv och drack Vanilla Coke. Han körde hem oss igen på kvällen, och då tog jag med min nya resväska hem.

Min nya resväska.

Jag fick den i julklapp för att ha till Stockholmsresan. Det är en riktigt snygg väska, och bra kvalité. Det får ju plats en hel del. Men inte alla mina t-shirts. Jag funderar på vad jag ska ta med. Jag kanske ska försöka ta med några t-shirts i liknande färger. Kanske te gula, några lila, några röda, o.s.v. så att det blir lättare att tvätta. Jag är en riktig nybörjare när det gäller att tvätta. Men vi får se hur det går...


Varför skriva sina initialer, när man kan skriva LOL?

Igår kväll kunde jag inte riktigt somna. Men jag låg och tänkte på hur det ska bli att jobba på BLA. Jag kikade igenom lite bilder från julkalenderinspelningen igen. Det var för några år sedan som lillebror hittade en sajt med massa foton från olika svenska filminspelningar, och dä hittade han foton från inspelningen av 2004 års julkalender, Allrams höjdapaket. Det var nog av de bilderna som jag första gången fik en inblick i hur det går till på inspelningar av mupp-TV-program. Jag hade ingen aning om att jag skulle få åka till Stockholm och jobba med sånt. Med självaste Petter Lennstrand!


Petter Lennstrand som spelar Allram Eest. Här "in action" på inspelningen av julkalendern 2004. Petter är även skaparen bakom Allram, Höjdarna och en massa andra mupp-tv-grejer.

Ja, det ska bli så jäkla häftigt! Jag vill åka nu!
När jag berättar för folk som känner till Allram Eest tycker de att det är jättefräckt, medan folk som inte känner till Allram eller några muppgrejer överhuvudtaget inte begriper alls vad jag snackar för goja om dockor och muppar och Allram och hålla händerna över huvudet. Som en gammal lagledare på Posten som jag pratade med lite när jag var och sa upp mig. Han frågade vad jag ska göra nu, och jag berättade entusiastiskt ungefär vad jag ska göra uppe i Stockholm. Han sa något i stil med att "Man måste ju börja nånstans". Jo, det är klart, men det här hade jag kunnat tänka mig att jobba med hela livet! För mig är inte det här något "jag börjar här nere på botten"-jobb. För mig duger det här gott och väl. Om min kariärstege tar slut här och jag får stanna på det här steget gör jag gärna det.

Men nu ska jag jobba där i två månader. Sen vet ingen vad som händer. Förhoppningsvis får jag mer jobb hos BLA. Vi får se. Igår tittade Josie och jag på några avsitt av Höjdarna. Det är ju ett barnprogram, men om man tittar och tänker att målgruppen är små barn och man bara tar det för vad det är, så tycker jag att det är lite skoj. Och så är jag ju helt galen i muppar också.

Manusen till den nya TV-seien har jag läst igenom och jag tycker att Petter Lennstrand är ett geni. Manuset är topphemligt, men det är roligt och jag tror faktiskt att det kan passa för alla åldrar. Jag vet inte helt säker vad jag får göra. Bara ungefär. Men jag vet inte hur mycket av de olika grejerna jag får göra. Hur mycket jag får spela med dockor. Om jag får göra några röster, eller hur många, eller hur mycket. Men jag hoppas de låter mig göra massor med kul saker!

Jisses, vad jag är otålig!

Jag kan förresten bjuda på bakomfilmen igen, så ni får se hur det går till:


Over and out!


Kommentarer:
Sara skrev:

Haha, ja jag har sett den :) Helt vettig text ;)

2009-02-05 @ 18:09:13
URL: http://bravaragazza.blogg.se/
jane skrev:

låter skoj,hur läget då?

2009-02-06 @ 12:53:41
URL: http://brunettjane.blogg.se/
hannah, outfit-utmärkelser! skrev:

nej fy vad kul!!!!!! Hälsa till mig från tv rutan ;d

2009-02-06 @ 12:56:19
URL: http://hannahslife.blogg.se/
Sofia Werlin skrev:

Men gud vad skoj:)

Lycka till :)

2009-02-06 @ 12:56:22
URL: http://sofija.blogg.se/
baileyz skrev:

oj... skoj.. lycka till

2009-02-06 @ 13:00:44
URL: http://baileyz.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits