Albins säng brakar ihop

Jag skulle ju extra tidigt till jobbet idag. Därför hade det varit bra om jag la mig tidigare. Men icke.
Jag satt och läste lite bloggar om Pirate Bay-rättegången, och sen bloggade jag.
När jag la mig var klockan strax efter tolv. Typiskt. Jag somnade ändå ganska snabbt.

Klockan sex imorse vaknade jag av att jag hade kramp i vaden. Sånt är så jäkla obehagligt. Det har hänt några gånger, men det är sällan. Då är det bara att stäla sig upp och räta ut benet. Och det ska gå fort. Man får sån jäkla panik.
Jag försökte ställa mig upp, nyvaken och groggy, och plötsligt brakade det till.
Sängen gick sönder!


Plankorna i mitten lossade på ena sidan.

Jag lyckades ställa mig upp och räta ut benet, och kampen gick över. Sen kunde jag tänka på sängen. Någorlunda. Jag var verkligen nyvaken, om jag ens var vaken. Jag tittade på brädorna och insåg att jag inte skulle kunna fixa det då.


Vad har Albin under sängen? Halva sin säng.

Jag drog upp den översta madrassen och la den på golvet. Sen försökte jag sova vidare, vilket inte gick så bra. Men till slut somnade jag.


Min nya sovplats. Mitt på golvet.

När jag vaknade tittade jag på sängen igen. Vad händer nu? Jag har betalat en depositionsavgift till snubben jag hyr rummet av. Om jag pajar något, liksom. Och det här... Ja, jag vet inte? Jag skulle hävda att det inte var mitt fel. Men hur bevisar man det? Han jag hyr av är väldigtschysst, men ändå... Jag brakde igenom sängen! Jag hinner inte fixa det nu. Jag ska ju dra till jobbet snart.
Jag tittade på brädorna i botten och klurade på om man enkelt kunde sätta tillbaka dem. Jag testade lite, men då ramlade hälften av alla pinnar ner, från båda långsidorna av sängen. Så nu ligger halva sängbottnen på golvet.


Plockepinn under sängen.


Den understa madrassen. Huvudänden ligger på golvet.

Ja, jisses. Det var minst sagt oväntat. Jag får snacka med pappsen och kolla vad man kan göra. Men jag måste dra till jobbet snart, såjag får fixa det ikväll. Annars kan jag sova på madrasserna på golvet...

Over and out!
...Eller mest ner på golvet.

Kommentarer:
Josie skrev:

Men hallå, jag då? Vart ska jag sova när jag kommer upp? :P

2009-02-20 @ 08:58:33
URL: http://www.josielarsson.se
Mia Larson skrev:

Haha, det där hände mig på en orkesterturné i Österrike en gång i tonåren. Underbart att efter bara någon timma hos den där tanten gå ner med tre fnissande kompisar bakom sig och ursäktande klämma fram ett "Entschuldingung, das Bett ist hinuntergefallen." Så pinsamt! Men minnet sitter kvar!

I vårt fall visade det sig att madrassen var för liten för sängstommen, hoppas att det löser sig lika lätt för dig!

2009-02-20 @ 18:24:49

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits