En bra sista inspelningsdag trots allt

Hej igen!

Förra inlägget handlade om den riktigt jobbiga onsdagen. Torsdagen var riktigt bra, vill jag meddela, och 23:46 kom Josie till Stockholm. Jag tog hennes stora väska på ryggen, och så sprang vi till tunnelbanan och hann precis. Hade vi missat den hade vi fått sitta och vänta i en halvtimme.

Fredagen var sista inspelningsdagen, och det kändes lite sorgligt. Det var dock kul att Josie var med på jobbet. Hon var på besök på BLA:s kontor sist hon var uppe i Stockholm, men den veckan var de flesta lediga (jag, till exempel) så det var inte mycket aktivitet eller personal där. Men på fredagen var nog hela teamet på plats, till och från.

Jag var lite orolig att Josefin skulle ha det tråkigt när vi spelade in och hon bara skulle sitta på en stol och titta på, men hon tyckte det var jättekul. Och det týckte jag också. Dels var det roliga scener, men att Josie var med gjorde det hela ännu roligare. Det känns kul att hon får se vad jag sysslar med och hur det går till. Och så fick hon träffa mina kollegor. De var trevliga och snälla mot henne. Dock var inte alla så jättesnälla mot mig.
Det är lite retsam jargong mellan mig och två av killarna i teamet. Kanske mest för att jag är yngst. Men det är mest de som är taskiga mot mig. Och det är inte så jäkla roligt. En av dem lekte med ett blåsrör och lyckades skjuta mig mellan benen. Det gjorde inte så ont, faktiskt. Men jag blev rätt chockad. Jag kände att han nog fattade att det var över gränsen, men det gjorde han inte. Han försökte skjuta en gång till, och då blev jag jävligt sur. Jag fick någon slags förvarskänsla i hela kroppen. Hela kroppen spännde sig och var beredd och vaksam. Det var riktigt obehagligt. Jag litar fan inte på den killen...
Jag började svettas lite och mådde inte alls bra. Josie förstod mig och tyckte också att de var jävligt dumma mot mig. Jag var tvungen att gå ut därifrån. Jag kunde inte koncentrera mig, utan försökte bara hålla koll på dem så att de inte skjöt något på mig eller började klippa mig. Ja, den andre killen råkade ju raka mig lite i nacken av misstag, men efter det klippte han ett litet jack i håret för skojs skull. Det var INTE skoj, tyckte jag.
Nej, jag kände mig som en liten harunge som har två lejon som cirkulerar runt sig med de där två.

En liten stund efter att jag gått ut ur studion var det tydligen dags för nästa tagning, så de ropade lite på mig, och jag kom gående lite grinig. Vi körde igång och jag "skakade av mig" ilskan. Efter det gick det faktiskt riktigt bra och de var snälla mot mig. Vi gjorde några korta grejer på slutet som blev väldigt bra. Jag fick göra en liten "sologrej" när alla i teamet såg på, och det blev riktigt bra och roligt. Och Josie var stolt.
Hon hade det roligt, även om hon mestadels satt på en stol. Men hon hade svårt att hålla sig för skratt under vissa tagningar. Hon tror också att det blir ett riktigt bra program. Under någon scen fick hon hjälpa till att hålla några kablar för kameravagnen, och i sista tagningen fick hon hjälpa till att hålla upp några dockor i bakgrunden, så hon har allt hjälpt till!

Ja, det blev en riktigt bra dag till slut.
Det bjöds på tårta och efter sista tagningen sa alla hejdå. Jag tror att jag ser de flesta på måndag ändå. Josie och jag gick runt lite på stan och sen köpte vi mat som vi tog med till lägenheten och åt när vi såg på Scrubs. Vi har hunnit se massor av avsnitt i helgen.

Lördagen var inte riktigt lika rolig för Josies del. Men det tar jag i nästa inlägg.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits