Personliga, fina brev (och massor av pengar)

Hejs!

Jag är så glad. Jag har fått så fina brev.
Dels från diverse folk som vill göra mig rik, och så från min vän Erik Olsson. Postens VD.

Idag fick jag ytterligare ett brev från Erik Olsson. Jag får det ibland. Jag har väl inte direkt sagt att "hördu du, Erik, din gamle skojare! Ska vi ta och bli brevvänner?", men det är okej att få brev av honom ändå. Jag har inte direkt gett honom min adress, men liksom... Det är ju han som är Posten! Han har alla adresser.

Han skriver så fint och personligt till mig. Som en riktig vän. Jag har visserligen aldrig träffat honom, men han verkar gilla mig ändå.
"Snart är sommaren här! Och visst ska det bli skönt att koppla bort jobbet under några veckor och ägna oss åt välförtjänt avkoppling. Du kanske kommer att påta i trädgården, koppla av med en bok eller resa bort någonstans. Oavsett vad du gör så vill jag önska dig en riktigt skön sommar." Ja, jisses. Den där Erik verkar vara en trevlig pajsare. Han spånar lite fritt på vad jag ska göra i sommar. Jag har ju inte svarat på något av hans brev. Jag känner mig riktigt oartig. Jag borde skicka ett svar till honom. Ja, det måste jag göra. Han kanske blir ledsen. Han har faktiskt skickat en del brev till mig, och jag har inte svarat på ett enda. Han har ju faktiskt skrivit sin adress i slutet på brevet. Klart att han vill ha svar. Urs, vad jag känner mig oartig nu.

Han skriver iallafall att vi lämnar en framgångs- och händelserik första del av 2008. "Vårt resultat talar sitt eget språk...", "Vi kan också stoltsera med att vi fortsatt har en kvalité i världsklass och att sjukfrånvaron minskar." Ja, den där Erik är stolt över sitt företag och jag känner mig som om jag vore hans partner. Men hjälp! Tänk om det är det han vill? Att jag blir hans affärspartner! Det är därför han skriver så fint till mig och berättar så mycket om företaget.

"Den 1 april 2008 var en mycket speciell dag i Postens historia. Då kunde vi offentliggöra avsiktsförklaringen om samgåendet mellan Posten och Post Danmark. Nu följer ett antal processer, bland annat ska samgåendet prövas av EU:s konkurrensmyndigheter innan det hela formelt är klart. Jag kommer att återkomma till dig kring vad som pågår och vad som kommer att hända i de fortsatta stegen."
Shit! Han vill ha mig som affärspartner! Det här är ju skitcoolt!

"Tack för alla dina insatser hittills under 2008, ta hand om dig i sommar och välkommen tillbaka till en händelserik höst i Posten!" Aaaw! Han är för gullig den där Erik. Smicker funkar på mig.
Om jag nu skulle bli Erik Olssons affärspartner... Erik och Albin Olsson. Eller kanske Albin och Erik Olsson. Då skulle jag ju inte göra det för pengarna. Nej, nej, nej. Jag har stora grejer på gång...

Jag får nu dagligen mail från trevliga människor, som verkligen litar på mig. Jag brukar aldrig prata om min ekonomi, men jag är beredd att göra ett undantag. Förr fick jag aldrig de här mailen, men nu har jag fått flera stycken. Ryktet om den fine, ärlige och pålitlige Albin Olsson har kanske spridits över världen?

Min nye vän Mohammad Mofazzal skriver:
"Hello Dear,
I`m sorry for embarrassing you with my mail.I just gone through your
profile and concluded that we can work together in good harmony,for
betterment of our future,in a shortest period of time, if only we can work
together.
"

Den här fine mannen har tagit hand om "Mr Christian"s pengar. Den här Mr Christian var tydligen "the
President of carmaker BMW`s museum
". Han och hans familj dog i en tragisk flygolycka 2000. Den här Mohammad Mofazzal har förgäves försökt hitta några arvingar till Mr Christian, och pengarna kommer tydligen att försvinna på något konstigt sätt. Hur mycket pengar rör sig det här om då?
Min vän Mohammad skriver om Mr Christian att "he had a fixed time deposit of 1,700,000.00 ( one
million and seven hundred pounds sterling )with a finance house in Malaysia
and stocks worth 1,257,000.00 (with unclaimed dividends) being managed by
his stockbrokers."
KATSCHING, BABY! Jag kommer bli rik. Han vill att jag tar hand om pengarna! Kanske för att min flickväns farfar jobbade på BMW i många år?

Men den lyckliga sagan slutar inte där!

Jag fick också mail från Mr.Mou Xinsheng från Kina. han vill att jag tar hand om pengar åt honom!

Samtidigt har jag fått mail från NEWLY HEINEKEN INTERNATIONAL ONLINE EMAIL LOTTERY som jag inte ens visste att jag anmält mig till! Och jag har vunnit $950,000.00 USD (Nine Hundred And Fifty Thousand US Dollars).
Helt sjukt!

Men inte nog med det! Jag har fått mail från FedEx och de skriver att de har ett paket till mig som jag inte hämtat ut. med paketet följer ett kuvert med en check på $800,000.00 (Eight Hundred Thousand US Dollars).

BMW fortsätter att sprida glädje genom att utse mig till "the STAR PRIZE WINNER of this year!"
De skriver att "This makes you the proud owner of a brand new BMW 5 Series 550i Sport
Saloon
car and a cash prize of £45,000.00 (Fourty Five thousand Pounds
Sterling's Only).
"

Till sist fick jag ett mail från Madam Felicia Hines som skriver något om att när hennes nu döde man levde "he deposited the sum of 10 Million (Ten Million) Great Britain Pounds Sterling", men jag orkar inte läsa allt. Jag behöver inte mer pengar! Ja, jävlar!

Nu ska jag kika på några fina villor som jag ska renovera. Sen blir det fest, och ni är bjudna!
Och så borde jag svara på Erik Olssons brev.

Over and out!


Kommentarer:
sissel skrev:

Hmmm..jag tror inte riktigt på dig albin...jag är skeptisk!

2008-06-17 @ 14:11:08

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits