Kent, förlovning och Arvika

Tjenare.

Känner mig lite småbitter. Min musikvideo gick inte vidare. Jag är inte så bra på att skryta om att jag är bra, men ska jag vara helt ärlig är jag väldigt nöjd med min video. De flesta av de 65(!) bidragen som kom in var faktiskt riktigt dåliga. Istället för att välja ut tre bidrag valde Kent ut fem stycken, och det var faktiskt några riktigt bra videor.

Tydligen är sångaren i Kent, till skillnad från väldigt många artister, mycket kritisk till nedladdning av musik och någon kommenterade att jag har en pirattröja i ett av klippen i videon. Dessutom håller jag upp en massa Kent-skivor i ett klipp och det skulle föreställa att det var vinster. Efter att jag hållit upp alla skivor säger jag "Nej, du får bara välja en". Men det hörs inte så bra, och det framstår mest som att jag försöker fjäska för Kent, eller skryta med hur många Kent-skivor jag har. Men ingen av skivorna är mina. Det är Josies allihop.

På tal om Josie så såg hon och jag Sex and the City-filmen i söndags. Faktiskt riktigt bra. Dagen efter premiären. Min coola mamma såg den redan i början av juni. Den hade nämnligen premiär i Norge långt innan Sverigepremiären. Förresten heter TV-serien Sex og Singelliv i Norge. Mamsen har inte ens sett TV-serien men såg filmen på en biograf uppe i Norge och tyckte att filmen var jättebra.
Efter att Josie och jag sett filmen promenerade vi till bussen och precis innan bussen kom frågade jag Josie om hon ville gifta sig med mig.

"Kanske det!" svarade hon.
Mycket romantiskt. Jag svarade att det inte riktigt var den reaktionen jag hade väntat mig, och då insåg hon att jag inte skojade. Så då sa hon ja.

Josie och jag har förlovat oss

I smyg skickade jag in en annons till GP och på Facebook ändrade jag status från "In a relationship with Josie Larsson" till "Engaged to Josie Larsson". Facebook-ändringen uppmärksammades bara av kusin Camilla som gratulerade på Facebook. Tidningsnotisen ledde till att Lisa Gröön och Malin på Angereds Teater gratulerade via Facebook och att telefonen ringde hela tiden i går. Josies farmor sa att jag borde förvarnat henne. "En gammal farmor kan ju få en chock!".
Idag gratulerade Sofia Blomgren via Facebook. Henne har jag inte pratat med många gånger i mitt liv. hon har gått i min pararellklass i många år och har laggt till mig på Facebook. Men hon är trevlig vad jag minns.

Imorgon åker jag till Arvika och vi får se hur det går. På torsdag nästa vecka börjar festivalen, men först ska jag vara i sommarstugan med Josie, mamma och pappa. Syster Lisa och barnen är där också och till helgen kommer broder Daniel med sonen Caspian och sambon Jessica. Det blir nog trevligt. Sedan ger jag mig av för att jobba på festivalen. Tanken är att jag ska filma under festivalen samtidigt som jag, i år igen, är ensam nyckelfunk fö entrén. Där ska det egentligen vara två nyckelfunktionärer men Maurits kunde inte i år igen. Vi får se om jag kolapsar.

Innan jag säger hejdå ska jag presentera min Kent-video igen, efersom jag tycker att den är rätt bra.
Här kommer alltså en inofficiell video till Kents låt Vy från ett luftslott:


Over and out!


Kommentarer:
Josie skrev:

Puss på dig!

2008-06-26 @ 10:22:49
Viktoria skrev:

Hallå eller!!! SJUKT STORT GRATTIS!och blir det arvika igen nästa år och erbjudandet finns kvar ställer jag lätt upp med en hjälpande hand! någon måste ju vara där och säga till dig att sova när du är mer död än levande :)ha det fint och grattis igen! /Viktoria

2008-06-29 @ 11:23:57
URL: http://vickdownunder.wordpress.com
juliet skrev:

Grattis Grabben!!! Hur länge har ni spenderat era liv tillsammans? Jag är mycket glad för er skull!KramKramKram!

[kom ihåg att bjuda mig på bröllopet bara, haha.]

2008-06-29 @ 22:36:00
URL: http://julietjuliet.bilddagboken.se

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits