Dell Inspiron 6000 and LaCie Little Disk 320GB missing in action

Kära medborgare.
Har någon av er sett någon skum, ohederlig typ (som inte är jag) som burit omkring på eller använt de här prylarna?

Min fina dator som nu är stulen.Min fina hårddisk, som nu är stulen.

En stycken dator, Dell Inspiron 6000, och en stycken extern hårddisk, LaCie Little Disk 320GB. Pluggar man in hårddisken i en dator ser man att den heter "Lilla Gnun". Jag saknar dem.
På hårddisken ligger råmaterialet till min videoblogg om Arvikafestivalen.

Fortsättningen på videobloggen verkar dröja.
Jag försökte mig på att installera videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro på en av datorerna i Josies sommarstuga där jag tillbringat den senaste tiden efter Arvikafestivalen.
Att ladda ner programmet tog en jäkla tid. Det är problem med bredbandet där. Sen kom jag på att min FireWire-kabel ligger i en väska som ligger hos mamma och pappa i min sommarstuga, så då kan jag ändå inte tanka över något från kameran.
Nu är jag äntligen hemma i Mölnlycke. Eftersom min dator är stulen försökte jag installera Premiere på Josies gamla dator. Det tog också lite tid, men när det äntligen var klart letade jag fram en FireWire-kabel som passar stationära datorer och så skulle jag börja. Programmet verkade fungera utmärkt.
Men då upptäckte jag att Josies dator inte har någon FireWire-port! Hur gammal är burken egentligen?

Jaja. Det kan alltså dröja tills jag kan fortsätta med videobloggen. Men en mycket trevlig detalj i historien är att jag beställt en ny dator, och leveranstiden på max tio dagar verkar bli kort. Enligt Dells hemsida är datorn redan överlämnad till fraktföretaget, så den är på väg. jag har dock inte fått någon info om vilket fraktföretag det är. Om jag har en jäkla tur kommer den imorgon. Har jag en sanslös tur kommer den idag, men det är söndag och fru Fortuna och jag har aldrig varit så bra bekanta.
Hade hon försökt adda mig på Facebook hade jag nog kryssat i "I don't even know this person".

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits