The Sims 2 x 13 och 16:00 istället för 14:30

Hejs!

Jag har funderat lite på vad jag ska ta mig till nu när videobloggen om Arvikafestivalen är färdig. Det var ett projekt som jag tyckte var väldigt roligt och nu är det slut... Stefán frågade härom dagen vad han ska ta sig till när det inte finns fler avsnitt att titta på, och jag kände att det var minst lika jobbigt.
Det är inte så värst många som kommenterat videobloggen, men det är ändå många som tittat. Den första delen har just nu setts över 820 gånger. De senare delarna har inte legat uppe lika länge så antalet visningar dalar lite, men del 2 har över 700 visningar och del 3 över 600. Sista delen har bara haft lite över 30 visningar, men det är inte så illa med tanke på att jag lade upp det för mindre än ett dygn sedan.
Det är en del som frågat om olika låtar som spelas i de olika delarna av videobloggen. Sånt tycker jag är kul. Musiken är en viktig del när jag videobloggar och det ska dels vara bra musik, och så ska den passa med vad som händer och gärna vara lite komisk. Texten ska gärna ha med det som händer att göra.

Ja, jag får se vad jag ska göra. Blir ju plugg snart också. Jag ringde och frågade när jag ska börja, men alla på den institutionen har semester, så jag får ringa nästa vecka.

Nu har jag installerat alla Sims 2-paket på nya datorn. Jag tänkte installera dem för några veckor sedan, men jag hade alla liggande här hemma i Mölnlycke utom själva grundspelet, the Sims 2. Alla expansions- och prylpaket kräver originalspelet och det låg hemma hos mamma och pappa i Sävedalen. Men för ett tag sedan hämtade jag det och igår installerade jag expantionspaketen StudentlivNattliv, Arbetsliv, Djurliv, Jorden runt och Fritid. Inte Året Runt, för det ställer bara till med besvär. Då kan man inte vara utomhus för länge utan att Simmarna blir överhettade och så ska man hålla på med ytterkläder och så tar de på sig en tjock jacka så fort de går utanför ytterdörren, även om det är stekhet sol.
Förutom de expantionspaketen har jag installerat prylpaketen (som ger nya möbler, kläder, tapeter och golv) Kul för familjen, Glitter & Glamour, Klappat & Klart, Fest & bröllop!, H&M Fashion, Tonårsprylar och Kök & Badrum Heminredning. Jag har dock inte IKEA Heminredning. Ännu. Det är det enda jag inte har, men det ska komma i brevlådan imorgon. Det har jag bestämt.

En hög hög med spel.

Iochmed att jag har Studentliv kan jag göra tonårssimmar som går på universitetet och bor i studentkorridor. Det är lite svårt att hinna med allt pluggande och alal uppgifter när man måste se till att simmen inte blir uttråkad och så måste man se till att den äter och går på toalette och duschar och sover. Och när man ska plugga så har han hunnit bli uttråkad och måste se på TV, spela datorspel eller något annat. Snart ska jag själv börja på universitetet. Hur ska jag klara av att hinna plugga och äta och gå på toaletten? När jag äntligen ska plugga kanske jag är uttråkad och vill se på TV eller spela datorspel. Och så spelar jag Sims 2 och så blir min sim uttråkad och vill spela datorspel. Meningsfullt.

Förut traskade jag ut i regnet för att gå till jobbet. Jag hade hunnit slänga in avsnitt två av Heroes på min iriver Clix så att Josie kan titta på det om hon blir för uttråkad på jobbet.
På vägen kom jag på att jag kanske började senare idag. Varannan vecka jobbar jag kväll, och börjar 14:30 och varannan vecka morgon och börjar 06:30. Men jag har för mig att det stod på mitt schema att jag denna vecka började 16:00. Jag tänkte att jag nog skulle få lite övertid om jag kom för tidigt, men för säkerhets skull ringde jag lönekontoret och de meddelade att jag börjar 16:00 hela veckan.

And that's why this week is spelled P-A-R-T-Y!

Så jag har lite extra tid att spela Sims 2. Om någon har Studentliv och tycker att det är tråkigt att man inte kan bygga om studentkorridorerna och inte kan fusket kan ni få det av mig. Man trycker som vanligt in Ctrl + Shift + C och där skriver man in boolprop dormspecifictoolsdisabled false och så är det bara att bygga om och göra rummen större eller vad man vill.

Klart slut!

Kommentarer:
Liselotte skrev:

Sims e fett najs:)

2008-09-08 @ 18:19:07
URL: http://simsnorden.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits