Albin egosurfar på sitt nya namn

Nu ska jag snart sova. Strax.
Jag har pillat med "Albin & Arts tredje program" hela kvällen, och ska alldeles strax sova. Men så kom jag på att jag skulle egosurfa.

"Egosurfa
, att söka efter sitt eget namn på Internet för att se om man är omnämnd någonstans. Google används med fördel. Ju ovanligare namn man har desto större chans att hitta relevant information. "
/Susning.nu

Jag har ju sökt på Albin Olsson nån gång då och då, men nu har jag ju ett nytt namn.
"Dialektmannen".
Namnet myntades först av en kille i P3:s växel när jag ringde in till programmet Christers talangjakt. Sen fick jag heta det i radio. Jag gillade det inte först, men nu har jag vant mig, och många har tilltalat mig med det namnet. Min syssling Malin, Stefáns mamma och Angelika, för att nämna några.

Nu sökte jag på "Dialektmannen" och hittade bara länkar till min egen blogg. Men inte bara. Utan också till en annan blogg där en tjej har skrivit jättefint om mig. Det var en räjäl egoboost och jag blev nästan tårögd.
Det är ju hur coolt som helst!

Tack, Celina!
Klart jag vill vara din hjälte!

Kommentarer:
celina skrev:

Jag blev så överrumplad, glad och lite skräckslagen av att du hittat mitt inlägg om dig att det blev ett nytt inlägg om dig. Sjukt va?! Bäst tycker jag är att du googlade på dialektmannen och hittade mitt inlägg där jag skriver att du inte vill bli kallad dialektmannen. Internet är sjukt. Lycka till med skådiskarriären!

2007-09-17 @ 16:02:48
URL: http://celina.blogg.se
Josie skrev:

Du är väl allas hjälte? (Får fixa den där superhjältedräkten.. Vad tror du en dräkt helt sydd av landskapens alla blommor? Eller djur?)

2007-09-21 @ 20:39:07
Emma skrev:

Hej, jag lyssnade på radioprogrammet med dig och dina dialekter, fantastiskt gjort! :D Du är värd beröm!

2007-09-26 @ 20:18:46
URL: http://www.kungem.bloggagratis.se

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits