Tråkhelgen

Helgen har varit underlig, men först och främst har jag blivit nästan dissad av tre tjejer på ca en vecka.
Med "nästan dissad" menar jag att jag trott att det varit något på gång, men så har jag fått veta att så inte alls är fallet.

Först var det "tjej 1" som jag känt ett tag. Vi träffas ibland av slumpen, och så snackar vi och hon är väldigt söt och trevlig. Jag trodde att det kunde vara nått på gång, och så träffade jag henne på en fest för ett tag sedan. Där satt hon i en soffa tillsammans med tre killar. DO'H!
Eftersom hon bor åt samma håll som jag frågade jag om vi skulle ta samma vagn hem. Då svarade hon att "Nä, jag ska hem till honom" och pekade på en av killarna. Jaha, sa jag och tänkte nästan säga att jag var jätteglad för hennes skull.

Sen var det "tjej 2" som jag också har känt ett tag. Vi har en del gemensamt och hon är rackarns söt. Trodde att det kunde vara något på gång där också. Men icke. Hon gick nyligen och kärade ner sig och jag känner mig rätt svartsjuk.

Sist var det "tjej 3" som jag ibland träffar i folkvimlet på Angeredsgymnasiet. Hon blir lite småvimsig och rodnar lite när jag är i närheten. Verkar det som. Men härom dagen blev hon väldigt vimsig och röd i ansiktet när en lurvig Ny Musik-elev gick förbi. Han såg ut som att han inte hade duschat på månader (de ser ut så på musiklinjen), men det framgick att hon tyckte om honom.

Jag har aldrig haft tur i kärlek.

Helgen har varit konstig också. Jag hade egentligen tänkt plugga manus inför inträdesproven till Skara Skolscen och Wendelsberg, men jag har inte känt mig ett dugg motiverad. På lördagen var jag hemma och tog det lugnt. Jättelugnt. Låg i sängen hela morgonen och tittade på olika YouTube-klipp och TV-serier på datorn. Mot eftermiddagen dammade jag av mitt Play Station 2, som legat under min säng i några månader. Sen spelade jag GTA: San Andreas. Det är grejer det!
På söndagen slappade jag också en del, men följde med mor och far till Liseberg. Det var inte så kul, faktiskt. De gick mest och tittade på blommor (Det var trädgårdsdagar på Liseberg) och det är inte min favoritsysselsättning. Dock prövade jag nyheten Uppsvinget. Mycket väsen för ingenting. En tjej som satt bredvid mig skrek av dödsångest. Jag tyckte mest det var skönt. Tyvärr varade inte åkturen så länge. Dessutom tror jag att det hade varit roligare att sitta på andra sidan. Man sitter rygg mot rygg i den stora gungan, och hela atraktionen är placerad i bergssluttningen, och jag fick stirra in i bergväggen. Hade jag suttit på andra sidan hade jag sett ut över Göteborg, och antagligen fått en riktigt maffig upplevelse. Men man fick inte välja sida själv.

Nu ska jag blogga om dagen istället. I nästa inlägg.

Kommentarer:
ART skrev:

UHHK.. orka tjejer. Kolla mitt senaste blogginlägg.

2007-05-07 @ 23:38:30
URL: http://niespodzianka.krakowkasanovas.net

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits