Två olika föreställningar på en dag

Hejs!

Sist meddelade jag om att jag ska hoppa in i rollen som prins i Yvonne, prinsessa av Burgund som teatereleverna i trean på Angeredsgymnasiet ska sätta upp på Angereds teater. Nu har vi repat i ca två veckor, och det känns bra. jag kan nästan alla repliker, och jag tror att det här kan gå vägen.

Idag har jag som vanligt spelat En måste ju leva, och det gick bra. Dock gjorde jag min första miss. Jag har ju två roller, men i den andra rollen ska jag ha en mössa på huvudet. När jag står på scenen och pratar inser jag att jag inte har någon mössa på huvudet. Där står jag ombytt och omsminkad, men med precis samma frisyr som min första roll. Det kändes väldigt dum och jag var väldigt arg på mig själv. Det var kanske ingen som brydde sig, men det kändes dumt.

På tisdag ska jag spela nästa föreställning av En måste ju leva klockan 13.00. Efter föreställningen städas scenen och görs redo för Yvonne. Vi har nämnligen ett genomdrag av den nån gång mellan halv fyra och fyra ungefär. Efter det genomdraget är vi lediga en liten, liten stund. Sen är det genrep med publik ca halv sju.
Alltså nästan tre föreställningar samma dag.

På onsdag är det premiär av Yvonne klockan 13.00. Sen har jag en kvällsföreställning av En måste ju leva klockan 19.00.

Hur det blir sen
vet jag inte. Jag har inga andra speltider för Yvonne, men jag ska spela premiären och föreställningen efter det. Sen ska jag spela Yvonne tills Tommy blir helt frisk och hunnit repa upp så pass mycket att han kan spela rollen "som vanligt".

Jag trodde först att jag skulle klara att lära mig allt på 2½ vecka, men efter några dagar kände jag att det är omöjligt, men nu känner jag att det kommer att gå. Jag kan ju nästan all text.

***

Förresten har min kompis Maurits redan varit med om två intervjuer för jobb på Liseberg. Tanken var att han och jag skulle vara nyckelfunktionärer på Arvikafestivalen, och bossa över entrén, men om han får jobb på Liseberg kommer han nog att tacka nej. Han prioriterar ett betalt jobb framför volontärarbete, vilket är ganska logiskt.
Vad jag ska göra utan Maurits vet jag inte. Jag får ringa Agnes (som har en rank högre än mig) och fråga vad jag ska ta mig till. Näst bäst hade det varit om jag fick jobba med henne.

***

För övrigt har jag ännu en gång anmält en bild till Bilddagbokens senaste tävling, och denna gång kommit med. Ämnet är "ordvitsar", och folk har tagit massvis med bilder. Själv tog jag en gammal bild som jag redan hade laddat upp för ett år sedan, och bilden kom med bland de 30 som användarna får rösta på.

De här två bilderna laddade jag upp den 20:e januari 2006.
Bildtitlarna var "Min utsikt i morse 1" och "Min utsikt i morse 2".
Min utsikt i morse
Man kan bara anmäla en bild till tävlingen, så jag valde bild nummer två (med morsekoden), och trots att det inte är ett riktigt foto valdes den alltså ut bland 29 andra bilder. 

listan med alla bilder hamnade min bild tyvärr sist. Längst ner till höger. Dessutom har redan två personer besökt min bilddagbok och kommenterat med "Jag fattar inte". Jag känner att jag inte har stora chanser att vinna (1:a pris är en digitalkamera, 2-10 pris är biobiljetter). Några av konkurenterna är lite roliga, men jag känner att det inte är så jättehög nivå. De flesta andra bilderna är nog tagna speciellt för tävlingen, och bygger på gamla ordvitsar som man hört många gånger förr (exemplevis en bild på någon som håller en katt och någon som håller fram pengar. Bildtext: Misshandel).
Men ännu är inte tävlingen över (i skrivande stund, alltså) och det är ju dumt att ta ut förlusten i förskott.

Vi hörs om jag överlever tisdagen.

Over and out!

Kommentarer:
den älskade maurits skrev:

Eller så får jag ta ledigt, nu när bloc party kommer ändrades allt helt plötsligt..

2007-03-08 @ 20:49:07
Krishna skrev:

ELLER
så ringer du den där agnes o tipsar om en arbetsduglig polack vid namn krishna som kan få vara med:)
en chalmerist han kan!

...h4xx0r...
:D

2007-03-10 @ 19:40:28
Anonym skrev:

Hur fan kan man välja ett jobb på Liseberg framför ett kul jobb på en festival?

2007-03-11 @ 02:36:22
Elina (som är kär i din t-shirt) skrev:

Din blogg befinner sig faktiskt före Angeredsteatern om man googlar "Yvonne, prinsessa av burgund". Så det är inte alls så att jag stalkar dig, eller din t-shirt:)

2007-03-15 @ 00:29:11

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits