Mycket att göra inför Arvika

Hejs!

Det är mycket nu.
Idag och igår regnade det, så jag har bara suttit inne. Jag har mailat till funktionärer och ringt några också.
Hela gårdagen satt jag och pillade ihop ett schema för mina funktionärer och så fick jag veta att Maurits kanske inte får ledigt.
Kanske får jag ta hand om funktionärerna helt själv. Och så ska jag vara med vid varje byte, var tredje timme från klockan tio till nollfyra. Och så ska jag hinna äta och sova. Vi får se hur det går.
En sak är säker. Har man väl lyckets få ett jobb på Liseberg kan man inte bli av med det, eller få ledigt några dagar.

Idag måste jag tvätta. Det är jag inte så bra på, och när jag kom ner till tvättstugan är maskinen redan full med brorsans kläder. Färdigtvättade iochförsig, men de är inte torra och brorsan åkte nyss till Roskilde. Tror jag.
Jag lade in hans grejer i tumlaren och mina i tvättmaskinen och så gick jag upp till datorn för att göra klart min fina karta som ska få mina funktionärer att hitta.
Sen startade jag ugnen och ringde Agnes och frågade om det är fysiskt möjligt att vara ensam nyckelfunktionär i entrén.

Och så har jag försökt ringa till Expert hela dagen. Efter över tre veckor har jag fortfarande inte hört något om min MP3-spelare, men de sa att de skulle ringa och höra, men de har inte ringt tillbaka. Och så svarar de inte när jag ringer.

Sen började det lukta bränt. Ugnen var varm, men fläkten på lägsta hastighet. Så jag gick ner och ökade fart på fläkten och vädrade. Och sen ner till tvättstugan och då hade jag glömt starta tumlaren. Och inte startat tvättmaskinen rätt heller. Glömt skruva på fullt med vatten dessutom.
Sen kom jag på att jag ska ringa till Dafgård och fråga varför det låg en metallbit i min mat igår. Men de svarar inte heller.

Jag måste också köpa ett tält. Och boka tågbiljett så fort jag vet när eller om Maurits får ledigt. Och så ska jag tvätta en jäkla massa T-shirts. Och några måste handtvättas. Och så ska jag ju byta en GameCube-kontroll igen. Det blir femte gången jag åker in till stan för de där förbaskade handkontrollerna.

*suck*

Vi får se hur det går.
För övrigt var jag med i senaste numret av GAS-klubbens medlemstidning, Nå't Nytt. Det var en helsida om GAS-wikin och en intervju med mig.
Och idag kom DVD:n med säsong ett och två av TV-serien Big Train, som jag beställde från utlandet. England var det nog. Det är första gången jag beställer något från utlandet, så det är en stor dag för mig.

Vi hörs!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits