Farbror Albin

Hejs!

Nu är jag farbror.
Mamma ringde nyss och meddelade att broder Daniel fått en liten son. Det var kul.
Vi hade dock hoppats på imorgon, eftrsom ungens personnummer då skulle börja på 070707. Den enda anledningen till att folk skaffar barn är ju för att pricka in roliga datum.
Men nu har brorsans barn äntligen kommit.
Om det är någon som funderar på hur min bror kan ha utvecklat äggstockar kan jag förklara att det är brorsans sambo, Jessica, som fött barnet. Hon har förresten namnsdag idag. Trots att hon egentligen inte heter Jessica. Men det är en annan historia. En krånglig sådan.

För övrigt har jag ringt och grejat och sådär, så till slut kan Nils följa med till Arvikafestivalen iallafall.
Jag insåg att bara för att jag inte kan "bli av med" tågbiljetten jag har bokat till Arvika, betyder inte det att jag måste använda den. Jag åker med farbror Kjell. Det blir bekvämast så. Men om någon behöver en tågbiljett till Arvika, avgång 10:07 från Göteborg på söndag, så är det bara att höra av sig. 150 spänn! Slå till, vettja!

Jag skickade ut ännu ett mail till mina funktionärer. Lite info och så nämnde jag att två tjejer hoppade av och att alla måste vara snälla mot mig för att jag är ensam nyckelfunk. Jag kallade tillochmed avhopparna för "klantiga" och "lite elaka". Lite på ett komiskt sätt. Dock näämnde jag inte deras namn. Tyvärr råkade jag skicka iväg mailet till alla 23 funktionärer, plus de två som hoppade av. Det känns ju lite klantigt. Men man ska ju stå för vad man skriver.
En av tjejerna mailade tillbaka och bad lite om ursäkt, aven om hon inte tyckte att det var hennes fel så mycket. Egentlgien var det nog inte det. Han som frågade om de ville byta borde ha hört med mig först. Han såg ju att de var i listan över mina funktionärer.

Idag var jag inne en sväng till i stan. Igen. Jag tänkte byta de där förbannade kontrollerna. Lämna tillbaka dem. Jag hade bråttom till bussen så jag han inte kolla vilken av kontrollerna som var trasig och vilken som var hel, så jag tog med båda. Det regnade som fasen och när jag hade tagit mig till Backaplan och vandrat långt i regnet fram till affären Kapten Krok, som ligger i ett halvskumt industriområde, kunde ja ginte få pengarna tillbaka. Inte på den som var hel iallafall. Inget öppet köp, sa han i kassan. Och jag hade ju öppnat förpackningen. Och så visste vi inte vilken som var den hela.
Trots att affären är full med konsoller av alla de slag kunde vi inte testa dem heller. Så jag fick ta med mig dem hem igen. En onödig resa till stan.
På vägen hem gick jag förbi Expert och frågade om min MP3-spelare. Menf ortfarande inget. En onödig resa till stan.

Well, well...
Igår var förresten Stefán här och vi såg på min nya DVD med TV-serien Big Train. Det här är en av favoritsketcherna från igår:


Den här är också ball:


Den påminner väldigt mycket om en grej i ett Family Guy-avsnitt jag såg i förrgår:


...men Big Train var ju först med sin sketch.
Efter kanske tre avsnitt av Big Train gick vi upp och satte oss i fotöljerna och bara snackade om allt möjligt. När Stefán gick hem var klockan ungefär halv fem på morgonen.
Jisses.

Imorgon fyller min blogg två år, förresten. Då blir det kalas. Eller nåt.

Nu fick jag mail om att det ändå är krångel. Det är någon som har kontaktat ledningen, och den i ledningen har kontaktat mig om att jag har rekryterat någon av hennes funktionärer. Det står också att jag har haft kontakt med henne idag, men jag har aldrig hört talas om människan. Nu när jag söker på funktionärens namn är han faktiskt registrerad två gånger och på olika ställen. Fan.
Jag kanske måste leta efter en ny funktionär igen...


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits