En måste ju leva

Hejs!

Den 9:e februari smäller det!
Då har föreställningen En måste ju leva premiär på Angereds Teater. Det smäller för att det är premiär och så kommer en hel del smällar att delas ut på scen.
Det är en våldsam pjäs. Men bra.
Själv spelar jag två små roller, och har iochmed det fått lite stryk. Mina armbågar var blåa efter repetitionerna i torsdags. Allt för konsten. Dessutom fick jag en spark i magen av en skådespelare som jag låter vara anonym. Men det gjorde inget.
Förresten står mitt namn äntligen med på Angereds Teaters hemsida.
För någon vecka sedan gick jag in på "ensemble" och där stod alla skådespelares namn. Utom mitt. Nu står det med, och på sidan om pjäsen står jag också med!
I'm playing with the big boys now.

Kostymören ringde och frågade om jag hade några bra skor för mina roller, men jag hade inga som passade, så hon köper det åt mig. Så snällt.

Dessutom känner jag mig långhårig, men jag vågar inte klippa mig. Jag måste ta kontakt med maskören och fråga om hon har några idéer. Det är ju dumt om jag snaggar mig och hon vill att jag ska ha hästsvans.

Sist men inte minst har Art och Stefan ännu inte skickat in alla papper för hemsidan. De har köpt en domän till sitt band, Krakow Kasanovas. Jag är deras webbmaster och jag kan inte lägga upp sajten förrän alla koder och lösenord kommer. I onsdags erbjöd jag mig att faxa papprena från jobbet, men Art ville skicka iväg det med brev. Tyvärr glömde han nått med att brevet skulle ha porto så att det kunde färdas hela vägen till Danmark. På fredagen sa han att det var ivägskickat, men idag sa Stefan att de hade glömt bort det. Jösses.

Jaja. Det var nog allt för idag.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits