Skogen kallar (samtal från Arvika)

Jag har tänkt en hel del på Arvikafestivalen den senaste tiden, trots att det är längesedan den var och det nästan är lika länge kvar till nästa omgång.
Jag har ju jobbat där de senaste två åren och i somras fick jag vissa hintar om att jag kanske skulle få komma upp i hierarkin till nästa sommar (2007). Jag och Maurits har varit kollegor båda åren och det känns som att vi är riktiga veteraner. Vi har snackat en del om att det ska vara han och jag som basar över entrén.
De bästa funktionärerna ever. Ett riktigt radarpar. Nästan som Batman och Robin, men mer Batman 1 och Batman 2, eftersom Robin bara är en liten sidekick. Och gay.

Iallafall chattade jag med Agnes, som var vår nyckelfunktionär (vår chef, sort of) förra året och hon sa att det har snackats om mig i ledningen. Men bara snälla saker.

Idag ringde Jonas Nyberg från Arvikafestivalen. Han hade läst min blogg och frågade om de fick publicera delar av den på Arvikafestivalens hemsida. Jag blev väldans smickrad och sa att de fick de minsann göra.
När han frågade vad jag gjorde sa jag att jag praktiserar på en teater, men det visste han redan. han läser ju min blogg.
Sen sa han att Agnes skulle ringa mig inom en snar framtid. När jag frågade hurpass snar denna framtid var sa han att det var de närmsta veckorna, men att han kunde säga till henne att ringa tidigare.

Sisådär en timme senare ringde Agnes.
Henne har jag inte pratat med på jättelänge, så det var kul. Hon meddelade att platsen som nyckelfunktionär i huvudentrén är reserverad för mig och Maurits. Och yeah!
Sen småpratade vi och så sa jag att om hon hade vägarna förbi Göteborg så får hon gärna höra av sig så kan hon få gå på teater, och det ville hon.

Dessutom har både GenomförandeansvarigJonas och GenomförandeansvarigHanna kommenterat min blogg.

Den här sommaren ska jag och Maurits äga hela Arvika och ta hand om våra undersåtar. Jag funderar på om jag ska vara den snällaste nyckelfunktionären eller om jag ska styra med järnhand.
Vi får se...

Vi kanske syns i Arvika!

Kommentarer:
Anonym skrev:

vem av er är Gay-Robin?

2007-02-23 @ 16:19:31

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits