Många bollar i luften

Vad har jag nu ställt till med?

Det känns som att jag har dragit igång en herrans massa projekt på en gång. Projekt på nätet i form av sajter med olika mer eller mindre meningslösa syften. Jag återkommer till detta strax.

Framtiden är ju ganska viktig. Vad ska man ta sig till här i livet?
Jag har i många år varit fast besluten att bli skådespelare, och det har ju gått åt rätt håll iochmed att jag faktiskt är skådespelare i en föreställning på Angereds Teater. Men det är bara en praktik, som visserligen är en sju helsikes bra merit, men praktiken tar slut efter sista föreställningen, den 11:e maj. Vad som händer med mig sen vet ingen.
Jag hade bestämt mig för att söka Skara skolscen och Wendelsbergs folkhögskola. När jag började att kika igeom vilka inträdesprovstexter som fanns fick jag genast ont i magen. Det är nog nån stressgrej jag har från trean då allt skulle göras samtidigt och jag inte mådde så värst bra.
Jag passade på att söka lite sommarjobb, och sen fick jag ett infall.
Om jag skiter i att söka någon utbildning och jobbar ett år istället...
Tanken gjorde min mage glad. Jag mådde genast bättre, samtidigt som jag insåg att det är dumt att skjuta upp saker för långt. Dessutom har jag folk på teatern som kan bidra med mycket hjälp om jag gör inträdesprov. Dessutom har en av skådespelarna har gått på Wendelsberg och en annan på Skara.
Men... för tillfället mår jag bättre av att inte söka. Faktiskt.
Jag kommer antagligen ångra detta bittert om några månader när jag inte får något jobb och eleverna på Skara skolscen på något konstigt sätt blir garanterade jobb på valfri teater varsomhelst i hela världen utom Hallsberg.

Men för tillfället mår jag bra. Det känns dock väldigt konstigt att vi har spelat över hälften av föreställningarna och att det är mindre än en månad kvar till sista föreställningen och arbetslösheten.
Vi får se om jag hittar något.

Sen var det där med mina projekt.
Jag har dragit igång flera projekt på senare tid.

Hejs.se och fixat en SMS-gästbok efter att ha lärt mig lite PHP-kodning.

GAS-wikin, som jag tidigare nämnt att jag dragit igång, har i skrivande stund bara har tre medlemmar och 75 artiklar, men jag har fått mail från en av killarna bakom GAS-klubben och snart kommer jag få en länk till GAS-wikin från GAS-klubbens hemsida och antagligen kommer de tipsa om den i nästa nummer av GAS-klubbens medlemstidning. I mailen har Thomas beskrivit GAS-wikin som ett superkul projekt och så berömde han den fina loggan jag har gjort (en blandning mellan Wikipedias logga och Okvin).
Jag har redan gjort en hel del, men det återstår lite informationssidor om hur man använder sajten och sådär. Det känns lite som att jag ska "storstäda" och fixa iordning innan "gästerna kommer". Om GAS-wikin får mycket uppmärksamhet kommer den ju få mycket besökare och då är det ju bra om det är organiserat och fint.

Poseibloggen var kanske inte en så jättegenomtänkt idé. Jag lade upp rätt många artiklar de två första dagarna, men sedan dess har det stått stilla. Jag lade ner mer tid på att experimentera fram designen till sidan än på att skriva till den. Eventuellt tar jag bort den. Elelr så får den vara kvar om jag kommer på nått mer. Kanske kan jag fixa en funktion som tillåter folk att SMS:a in sina egna dikter. Vi får se...

Arts blogg har jag också fixat. Han ville ha en blogg med en långt, krångligt adress och tyckte att http://niespodzianka.krakowkasanovas.net/ var bra. Jag hjälpte till med att starta upp bloggen och tillbringade en sen kväll/natt med att fixa en snygg design efter Arts önskemål. Vad som står i bloggen tar jag inte ansvar för, men det han skrivit hittills har varit riktigt kul.

Hejs Magazine är det senaste projektet som jag i skrivande stund inte har fixat riktigt ännu. Tanken är att det ska vara en rolig nättidning som jag och mina vänner ska skriva i, men jag har faktiskt inte frågat dem ännu. Kanske lägger jag ner hela grejen.

Mellanösterntrafik skapade jag i slutet av augusti 2006, och sedan dess har ingenting hänt, men jag tillbringade nyligen en hel dag med att fixa till designkodningen på den. Detta bidrog inte till några synliga förändringar alls. Det och hela sajten är ganska meningslös.

Sen finns det lite andra sajter som jag inte har uppdaterat på ett tag, men de ska jag också fila till. Jag hade förresten tankar på en citatblogg, i samma stil som Poesibloggen, men jag skippar det. Än så länge.

Over and out!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits