Studenttankar

Hej igen!

Jag har nyss betalat nästan två tusen kronor för ett flak till studenten.
Dansarna hade fixat ett flak med plats för 60 personer, så de ville hamskt gärna dela med några. Jag sa att vi behövde ett, för i min klass är folk för slappa för att organisera någonting över huvudtaget.
Exempelvis var hela klassen bjuden på knytkalas hos en av våra lärare och bara sex elever dök upp. Vi hade väldigt kul och trevligt ändå. Vi gjorde om försöket och hela klassen bjöds ännu en gång, ett halvår senare. Då kom jag och Sara. Vi ringde Art, som bor väldigt nära läraren så han kom också över.

Iallafall satt jag hela gårdagen och ringde runt till alla i klassen. Idag fick jag meddela att vi blir fem personer från min klass. Jag lägger ut pengar åt hela bunten, men vi fick reda på det igår och vi var tvugna att betala idag.
Ett flak för 60 pers. Stort nog för att man ska kunna dansa på det. En DJ på flaket. Det blir säkert skitkul. Dock kostar det 13.000, men det är några stycken som delar på det.

För några veckor sedan skulle jag söka ett jobb på Irland. Det är ett volontärsjobb som ledare för en grupp ungdomar. Det är under två olika veckor under sommaren. När jag kollade vilka datum det var tänkte jag att jag nog inte kan jobba den andra veckan eftersom den var i augusti, och då har ju skolan börjat. Sen kom jag på att jag inte ska gå i skolan mer.

I måndags var jag i skolan för att film med Art. På väg hem bytte jag spårvagn vid Gamlestadstorget och då passade jag på att köpa en kokt med bröd, eftesom jag var så hungrig. Kiosken på Gamlestadstorget har renoverats och fått en ny ägare. Smaken på korven påminde nästan om ölkorv eller nått. Det var en väldigt annorlunda korv, men antagligen den godaste korv jag ätit på ett gatukök. Jag tänkte att jag nog skulle stanna och köpa korv där fler gånger på väg hem från skolan. Sen kom jag på att jag inte ska åka hem från skolan mer.


Kommentarer:
Store-Bror skrev:

Lille Abbedabb ska inte gå i skolan mer...
Lille Abbedabb har blivit stor...
Välkommen till livet gubben!
Ha en underbar student!

2006-05-26 @ 11:51:48
han som alltid kommenterar skrev:

jag la 100 spänn för mitt flak:S

2006-06-02 @ 21:29:40

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits