Plusgiroshopaholic

Hejs!

Vilken underlig kväll.
Spelat teater idag. Det blir bara bättre och bättre, och roligare och roligare.

Jag har sökte ett volontärsjobb på Irland. De är rädda för busar, tjuvar och pedofiler, så alla som söker måste skicka med ett utdrag ur polisens register för att bevisa att man inte är en buse.
Att få ett sånt kostar ungefär 170 kronor, och jag skulle ha ett på engelska.

Jag kan betala in pengar med Plusgiro sedan någon månad tillbaka, och idag prövade jag det genom att betala blanketten. Sen hamnade jag på 50 hertz hemsida och laddade ner ett av deras gamla album som de nu laggt upp på hemsidan. Sedan gick jag in på deras skivbolags hemsida och kom på att jag länge tänkt köpa deras gamla samlingsskiva "Everydjur and Everymir". Jag har inte hittat den på nätet, men deras senaste samlingsskiva "Yesterdjur, Yestermir, Yesterday" har jag laddat ner och den är helt underbar. Jag beställde skivan för ynka 70 kronor (inklusive frakt) och skickade pengarna med plusgiro.
Jag älskar billiga skivor.

Sen vet jag inte hur det gick till, men jag hamnade på ett webbhotell, alltså på en hemsida som säljer internetadresser. Jag har kollat där förr och funderat på att köpa en domän. Och vad hände? Jo, jag köpte alldeles nyss en domän för ungefär 450 spänn. Jag betalade så klart med plusgiro.

...Och tanken var att jag skulle plugga inför Naturkunskapsprovet imorgon.

Mer info om domänen kommer senare, när jag fått igång hemsidan.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits