Ett coolt McDonaldsbesök och V för Vendetta

Hej igen!
Jag har sett en skitbra film!
Dessutom var jag strax innan det med om något som var som en film.
Jag har sett trailern för Bröderna Wachowskis (de som gjorde Matrix-filmerna) nya film, "V för Vendetta". Idag såg jag recensionen i GP och sen gick jag in på Filmkrönikans hemsida och såg en recension av den där. GP gav den tre fyrar, men Emma på Filmkrönikan (Hon som inte kan säga "R") gav den hela fem stolar! Jag snubblade alldeles nyss in på Moviezine.se och rubriken på deras recension löd "En visuell orgasm".

Jag tänkte att jag borde försöka få mina vänner Pablo, Arash, Charbel (som jag nu mera kallar Pepparkakistanierna), samt Goblin och Chrill att se på den. Senare på dagen gick jag in på nätet och chattade med dem. Det första som händer är att Charbel frågar om vi ska gå på bio. Han föreslår "V för Vendetta". Perfekt! Alla bestämmer sig ganska snabbt och vi åker in till stan vid åtta. Filmen började 21:15.
Innan filmen börjar gick vi till McDonalds för att äta. När jag skulle beställa tänkte jag att kassörskan faktiskt var rätt snygg. Jag tänkte inte så mycket mer på det, utan tog min mat och så sa hon att jag skulle få vänta tre minuter på min hamburgare. "Du kan sätta dig. Jag kommer ut med den". Vi sätter oss och snackar och i högtalarna spelas lite rockig musik. Efter några minuter säger jag till Pablo "Lyssna på musiken och titta på henne". Vi börjar skratta båda två, eftersom det är som en film. Kassörskan kommer gående likt en filmstjärna... I slow motion... och musiken passar perfekt.
Det blev ingen erotisk stämning eller så... Det såg bara så himla roligt ut... Det var precis som en sån där uttjatad filmsekvens.

Sen gick vi och såg filmen.
Jösses!
Den var så j-vla bra! Det var helt otroligt. Jag älskade verkligen Matrix, och det var en helt otrolig känsla när jag kom ut ur biosalongen efter V för Vendetta. Jag och Christian diskuterade filmen, och vi var båda överens. Filmen var skitbra! Och han brukar vara ganska kritisk till de flesta filmer.
Jag vet inte vad jag kan säga mer. Den var bara... Helt underbart jättebra!
Det var inte alls mycket action. Det var precis lagom.

Huvudpersonen var ascool och jag måste verkligen få tag på en sån där mask...
Coolast i stan

Kommentarer:
Krishna skrev:

jag brukar la mest va kritisk till filmer/serier du tycker om (harry potter, prison break och notting hill är faktist inte bra). inte filmer i all allmänhet.
väl? :(

2006-03-18 @ 18:02:59
Brosch-an skrev:

Blev riktigt sugen å se filmen jag med...
Ska försöka att gå på bio, det var någon gång i slutet av 2003 sist...
Film är bäst hemma i soffan!
Ha det bäst!
/ Brosch-an!

2006-03-18 @ 18:10:43

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits