Tvätt, m.m.

Jisses!

Det har varit full rulle här.
Tyskland vann fotbollmatchen, så vi svenska ledare måste måla tyska flaggor i ansiktet och sen ska vi dansa till deras nationalsång. Jag har fått låna en tysk halsduk av Fabian. Han är jättetysk. Ett nyckelband med tyska färger runt halsen, och så pratar han som Arnold Schwarzenegger.

Jag ska nog lägga upp bilder på det nån gång.
Igår hade jag en tysk flagga i ansiktet lite på kvällen. Sen hade jag youghurt i ansiktet efter att ha lekt en lek på "Evening Programme". En ledare och ett barn från varje stuga fick gå upp på scen och så skulle ledarna ligga ner på rygg medan barnen skulle ta en sked och hälla youghurt i våra munnar. Lägligt att jag skulle tvätta idag.

Jag har tvättat med maskin en gång tidigare i mitt liv. Jag prövade att tvätta för hand en av dagarna i Nicaragua, men hushållerskan bara skrattade åt mig och tog över.
Just nu ligger mina strumpor, kalsonger och en före detta youghurtnerkladdad T-shirt i torktumlaren och är nog klara nu.

I förrgår var det ett slags kasino som Evening Programme, och då fick barnen gå runt med papperspengar och pröva olika kortspel och, med ögonbindel, äta gummibjörnar och gissa färgen på dem.
På ett ställe satt en dansk, utvecklingsstörd tjej och skulle spela, men hon kunde inte så mycket engelska så jag fick förklara dem för henne. På danska. Sen var det näste mans tur och det stod massvis med killar i kö bakom. Hon förstod inte att hon skulle släppa fram de andra, så jag försökte förklara för henne på danska, hon vägrade flytta på sig, så jag gick och hämtade den danska översättaren.

Nu ska jag hämta tvätten.
Först ska jag tipsa om ett ljudklipp från Deje i Värmland där Art blev intervjuad under UKM-tävlingen dit han åkte istöllet för mig för att representera "Albin & Art - Best of. ...sort of".
Ljudklippet finns här:
http://www.ukm.se/filer/flugsvampen/Intervju%20med%20Art%20Szandrowski.mp3
Och filmen finns här:
http://www.hejs.se/media/Albin_&_Art_-_Best_of_sort_of.wmv

***

På grund av Internetproblem sparade jag det här blogginlägget som en fil och la den i min MP3-spelare. Nu är klockan halv elva på kvällen och jag försöker publicera inlägget på nytt.
Tvätten gick bra.
Vi hade ingen tid för den tyska dansen, så den är uppskjuten till imorgon.
Vi kunde ju inte klä ut oss till clowner, så vi fick hitta på något annat. Jag och Erik, en svensk kille som är med här som personlig assistent, kom på att vi kunde klä ut oss till Hitler. Vi sa det till Mia (den svenska översättaren som bor i min stuga och som hjälper mig med det mesta här, eftersom jag inte kunde nånting när jag kom hit) och jag sa att vi hade kommit på vad vi skulle klä ut oss till. Erik är från Linköping, och har en sån härlig dialekt, så han säger, precis som Anders i "Anders och Måns": Hitler.
Mia gillade inte förslaget.
Men vi skojade bara.

Jag har dessutom fått veta att alla sygga tjejer här redan har pojkvänner i sina hemländer. Attans också.

En av killarna i min stuga är hur rolig som helst. En irländsk kille. Vi snackar hela tiden om Simpsons, Family Guy, Little Britain, och diverse roliga filmer. Han har rätt sjuk humor och han kan få mig att kvävas av skratt.
Idag har han och jag snackat med varandra nästan hela tiden. Mia påminde om det, och sa att det vore bra om han umgicks lite med de andra killarna i stugan. Jag hade inte ens tänkt på det, men jag ska försöka få honom att vara med de andra lite också.

Imorgon har jag day of 18:00 till tisdag 18:00. Då ska jag nog in till Dublin eller nått.

Idag har vi kidnappat "hoppers"-hjulet och vi begärde vissa specifika typer av godis och chips. Jag och den tidigare nämnda Irländske killen fick lämna över hjulet och motta godiset. Vi var så klart maskerade under kidna... Oj. "Fritagningen" heter det här. Vi var så klart maskerade under fritagningen och under överlämnandet av godiset. Det hela var välplanerat och väl genomfört.

Jisses vad det är kul här!

Kommentarer:
en bloggstammis skrev:

VAR MED OCH RÖSTA, vinn fina priser

*Vilket är mest pinsamt?

-att albin bara har tvättat 2 maskiner i hela sitt nästan 20-åriga liv

eller

-att han erkänner det offentligt

2006-06-26 @ 20:35:27
Albin Olsson skrev:

Jag röstar själv på alternativ två.

2006-06-28 @ 00:19:48

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits