En film om dagen. (+Håkan Hellström)

Idag har jag sett på film.
Igår såg jag på film.
I förrgår såg jag också på film!
(o.s.v.)

Det började med att Stefán nämnde filmen Garden State och sen fixade den åt mig. Jag såg den i onsdags och tyckte den var kanonbra. Den handlar om en kille som kommer tillbaka till sin gamla hemstad.

Dagen därpå gick mamma, pappa och jag på bio och såg filmen "Buss till italien". Jag tyckte den var bra. Och rolig. En svensk, bra film. Den handlar om en kör som åker till Italien.

Sen blev det fredag. Nästa dag alltså. Rätt seg dag, men till slut hamnade jag hos Goblin. Jag och Krishna åkte buss. Pablo var jätteseg men dök till slut upp tillsammans med Charbel.
Hos Goblin såg vi filmen "Memento". Ojojoj, vad bra den var!
Den handlar om en kille med minnesförlust.
När vi skulle hem ifrån Goblin körde Charbel oss. Han har ju körkort, den lille busen.

Dagen därpå skulle vi hitta på något igen, men alla var så sega, så det blev inget. Istället hörde Lisette av sig, så jag hälsade på henne. Det var skoj. Vi såg lite på "Vänner". Det är en rolig serie. Efter det såg vi filmen "Den Osynlige". Jag hade med mig den. Hade inte sett den på ett tag, men den är också bra. Den handlar om en kille som blir osynlig.
När vi hade sett filmen var klockan ruggigt mycket, så Lisette sa att jag fick sova över om jag ville. Det var lättast så. Jag sov över hos Lisette och nästa morgon såg vi på film igen!
The Mask. Det var idag.
Den handlar om en kille som tar på sig en mask.
Den hade jag inte heller sett på ett tag, men den var bra den också.

Imorgon blir det nog ingen film. Men skola.
Jag brukar alltid sakna skolan, faktiskt. Jag brukar längta till alla kompisar och så, men jag har blivit så otroligt lat och seg det här lovet så jag vill inte dit, egentlgien.
Imorgon kommer jag gå dit och antagligen kommer jag ångra mig och glatt vilja gå dit varje dag.

Till sist vill jag cittera Håkan Hellström. En man jag har haft svårt för, men dom nog är en fin kille. En sångare som inte kan sjunga.

Följande är hämtat ur en intervju i Svenska Dagbladet:

Nu när du bor lika mycket i Stockholm som i Göteborg – vad ser du som den största skillnaden mellan dina två hem?
Det är två saker. Jag tror att tunnelbanan gör konstiga saker med folk. Alla sitter och stirrar i golvet och verkar rädda, medan man på spårvagnen tittar ut över staden. Det är därför kassörskorna ler i Göteborg.

Bloggen blir mer levande om folk kommenterar den. Det är enkelt, gratis och roligt.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits