Jobb, plugg och sånt...

Hejs igen!

Nu var det ett tag sedan.
Jag har blivit lite bilddagbokaholic, så jag har varit helt beroende av bilddagboken, en sajt där man kan lägga upp sina bilder och sortera dem under olika datum. Jag har tagit flera bilder varje dag och antagligen kommer jag fylla varenda dag i augusti med bilder.

Nu har jag ringt lite.
Först till Polisen.
Jag var på Hönö förra helgen. På väg dit tappade jag min plånbok, så jag spärrade bankomatkortet. Dagen efter jag tappade den så tappade jag rösten. Det var jobbigt. Försökte prata, men det kom bara otäcka väsanden. Pappa sa något i stil med att nu var det bara att vänta på att mamma också skulle tappa rösten.
På måndagen ringde jag Västtrafik och väsande frågade jag om de hade hittat plånboken, eftersom jag hade plånboken när jag gick på bussen, men när vi var på färjan var den borta.
De hade inte hittat den, så det lät på dem som att allt hopp var ute.
Sen ringde jag polisen och anmälde försvinnandet.
Efter bara någon dag fick jag tillbaka rösten, och nästan samtidigt fick jag brev från Västtrafik där de skrev "Hej! Albin Olsson
Vi har något på vår hittegodsavdelning som vi tror är ditt."
Dagen därpå åkte jag dit och fick tillbaka plånboken. Alla kort var kvar, men en hundring saknades.
Idag ringde jag som sagt Polisen. Eftersom jag idag fick ett brev om anmälan, så ringde jag till polisen och sa att plånboken var upphittad.

Sen ringde jag kommunen.
Jag ska ju få en praktikplats på Angeredsgymnasiet. Jag ska vara lärarassistent, men det är mycket byråkrati. Det är Partille kommun som fixar mycket av det, eftersom jag bor i Partille kommun. De har frågat skolan, och skolan ska skicka papper till något lärarfack och sen ska de godkänna och skicka tillbaka till någon på skolan som ska ringa till kommunen och till den lärare jag ska jobba med, och alla ringer varandra och skickar papper fram och tillbaka till varandra och först när alla papper har landat utan att de behöver skickas tillbaka någonstans... DÅ kan jag börja.
Det var upprop i onsdags, så kidsen har redan börjat, och jag börjar få abstinens. Jag vill ju dit igen!
Enligt kommunen väntade de fortfarande på brev och telefonsamtal från Angeredsgymnasiet.

Jag ringde till Angeredsgymnasiet,
och där sa de att de väntade på svar från lärarfacket.
Jag får nog inte börja förrän tidigast slutet på nästa vecka.
Crap.

Charbel går på Chalmers.
Det gör även Christian och Arash.
Det känns konstigt.
De har redan blivit hjärntvättade. Arash berättade att han hade fått sitta på knä på någon matta och buga inför elektrosektionens maskot, Kalle Anka. Det räckte tydligen för att han skulle bli hjärntvättad och villig att offra sitt liv för Kalle Anka. De har målat maskotarna lite utspritt på marken, men de som går elektro vill inte att man trampar på deras maskot, och de andra vill inte att man trampar på deras maskotar.
Lite klantigt att måla dem på marken då.
Igår kväll var jag utanför Chalmers för att festa lite med mina kompisar, tillika nyblivna chalmerister. Då gjorde Arash något mindre smart. Det första han säger är "Trampa inte på Kalle" Sedan upprepade han detta och tydliggjorde att han skulle bli arg om man gjorde det. Dessutom trampade han på lite andra maskotar. Efter att, på alla sätt, klargjort att han skulle bli arg om man trampade på Kalle Anka (som, korkat nog, var målad på gångbanan) var det svårt att låta bli. Det är alltid kul att reta Arash. Så klart skulle jag leka med döden, så jag satte min fot lite försiktigt på kalle-symbolen. Arash blev rasande, började skrika och jagade mig runt, runt. Jag kunde knappt andas, eftersom jag sprang, försökte skratta, men var så himla täppt i näsan och luftvägarna var nästan igenbomade. Till sist svingar Arash sin ryggsäck (innehållande hård studieliteratur) och jag får den i bakhuvudet med en jäkla smäll.
Jag faller ihop på marken och tar emot några, faktiskt ganska mjuka, sparkar. Jag får nedskitade kläder, ett blödande sår på armbågen och en jäkla smärta i bakhuvudet.
Allt för att några Chalmerister blir hjärntvättade till att bevara Kalle Ankas heder.
Jisses.
Förresten var det en tråkig fest, och vi stack efter en halvtimme.

Nu väntar jag på att få jobba. Back to Angered och vara boss.

Kommentarer:
Bamse skrev:

Kalle Anka luktar kiss

2006-08-26 @ 09:40:21
Krishna skrev:

det heter HELGON! FFS! inte maskot
för övrigt håller jag med bamse till fullo.

2006-08-27 @ 01:22:52

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits