14092005 - Var är min fritid?

Onsdag 14 sptember

Mamma Mia!

Jag är trött.
Väldigt trött.
Jag tror jag är utbränd. Tror jag.
Jag har inga bestämda fritidsaktiviteter såsom fotboll, golf, dans eller knark. Jag umgås med kompisar, bloggar eller tar det lugnt. En och annan läxa har man nog gjort också.
Nu när Nicaraguanerna är här är det ingen fritid alls. Bara Nicaraguaner hela tiden. OK. Jag har valt att vara med i projektet och jag tycker det är skitkul, men jag får aldrig tid för mig själv. Nu har iofs Leonardo tagit sig hem själv, tre av dagarna. En av gångerna åkte jag hem och sov i två timmar innan han kom. Idag är han på någon sambagrej. Under tiden har jag varit hemma och försökt plugga. Läste först kemin och då somnade jag så klart i soffan med kemiboken i knät. Sen vaknade jag och försökte läsa mer, men då gick det inte. Ögonen gick igenom samma text flera gånger utan att någon information kom in i skallen.
Nu har jag en ganska jobbig uppgift i "Kulturhistorisk fördjupning" kvar och till iövermorgon ska jag göra Historialäxan. Borde kanske göra den idag eftersom vi ska hem till Alexandra imorgon.
Nu är klockan 21:50, så jag vet i fasen om jag orkar göra någon läxa nu.

Annat som hänt i veckan:
Vi var på Stadsteatern och såg "Tango exil" som var ganska bra. Jag hade svårt att koncentrera mig på handlingen eftersom jag bara satt och tänkte "Åååh. Det är förstår inte Nicaraguanerna" eftersom hela handlingen var omöjlig att förstå om man inte förstod svenska. Jag höll dessutom på att somna eftersom jag var trött, och flera av Nicaraguanerna somnade också.

När vi skulle hem idag åkte jag spårvagn tillsammans med nicaraguanerna Anya, Vanessa och Silvia. När vi lämnade gymnasiet var klockan halv sex och de tjatade på mig att jag skulle gå snabbare, och när jag skulle ta grejer i mitt skåp tjatade de också. De var nämligen rädda att bli inlåsta i skolan. Igår väntade nämligen Vanessa i skolan när de nicaraguanska lärarna hade ett möte i ett annat hus. Klockan sex låstes skolan, så hon kom inte ut. Mats fick tydligen ringa rektorn som fick komma och låsa upp. Enligt några gick det att komma ut inifrån, men det visste ju inte hon. Stackarn.

Vi har bestämt att Nelly flyttar hit på fredag och då bor hon och Leonardo här över helgen och på måndag flyttar Leonardo. Kanske till Katarina. Kanske till någon annan.

Ja, det var det jag kan komma ihåg just nu. Nu ska jag sova. Eller... Fasen. Läxorna. Och Leonardo. Han är inte hemma ännu. Han ringde förut och sa att han var på väg. De nicaraguanska lärarna har fått låna mobiltelefoner. Eller, hittills bara Leonardo. Jaja.

Godnatt!
Buenas noches!

Kommentarer:
Fexxe skrev:

Nu har vi känt varandra i tre månader, det är fett!
Jag gillade din utbränd-länk, skitrolig.

2005-09-14 @ 23:13:17
URL: http://www.braskit.se/fexxe
Albin Olsson skrev:

Aaah?
Har vi känt varandra så pass länge?
Bra! Har du vägarna förbi Göteborg får du gärna säga till. Har jag vägarna förbi din stad (Vilken det nu var) så ringer jag dig, eller skickar mail eller nått.
Kul att NÅGON gillade NÅGON länk!

2005-09-15 @ 19:14:04

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits