Sara har 3-mobil, men hon blev sur på mig.

Idag tänkte jag chatta med Sara. Det gick inte bra:

Albin Olsson säger:

Sara säger:
mHEEEEEEEEEEEEEEJ
Sara säger:
¨jag har en 3mobil!!!!!
Albin Olsson säger:
Det var tråkigt att höra.
Sara säger:
haha visste du skulle säga så!!!
Sara säger:
avundsjuk elle
Sara säger:
vet du??
Albin Olsson säger:
Nej? Låt mig gissa! Ingen annan av dinna kompisar har 3-mobil? Din 3-mobil krånglar? Du kommer inte fram till 3-supporten? Du har insett att 3-mobiler är skit?

Sedan var hon offline. Tror hon blockade mig, men enligt olika källor var hon offline på riktigt.
Blockade hon mig så förtjänar jag kanske det.

Till saken hör att jag hatar 3-mobiler.


Kommentarer:
Joel skrev:

Ingen av mina vänner har tre mobil. Min 3-mobil krånglar. Jag har tappat bort laddaren till min låne-3-mobil jag fått låna eftersom min 3-mobil är skit. Jag kommer inte fram till 3-supporten. Personalen på 3-butiken var dryg. Jag har jätte dyra 3-räkningar. Det kommer 3-försäljare och knallar in på kontoret utan att fråga varje månad.

Jag gillar inte heller 3-mobiler...

2005-07-16 @ 22:48:03
URL: http://www.braskit.se/joel/
[FPBH]MESSIAH skrev:

vem i helvetes förbannade själaeldar bryr sig om man kommer fram till 3-supporten eller inte?!?!?!
VA?!?!?!?!?!?!
jag gillar heler inte 3 men seriöst!

2005-08-10 @ 20:44:40
Albin Olsson skrev:

Jo, Messiah, om man har en 3-mobil så har man också krångel med den. Då vill man så klart ringa till de jävlarna och skälla ut dem. Då blir man ju så klart ännu mer förbannad om man inte kommer fram. Dels får man inte skälla ut dem och dels kan man inte få hjälp med att åtgärda skiten.

Tur att man inte har 3-mobil.

2005-08-12 @ 23:43:48
Messiah skrev:

asså
om nått krånglar slänger man den o köper en ny vafan!
man ringer aldrig till nån jävla support

2005-08-14 @ 14:49:00
Daniel Lönn skrev:

"Messiah", har du månne en 3 mobiltelefon själv?

Ty jag har upptäckt, nämligen, under mina senaste års tvivelaktigt intressanta studier, att det är just folk som är på ett speciellt sätt som skaffar just 3 mobiler. När de kommunicerar med sin omvärld i text (eller i alla fall skickar ut anrop), går det mesta ut på "meh", "asså", "ahmen", "lol" , "cs med awp ba. så hårt. klockrent, asså". Etc, etc. Med andra ord, förnedrande dravvel. Dag efter dag.

3 har en marknadsföring som är ganska smart. De har helt enkelt hittat gruppen "människor" som nappar på deras erbjudanden. Ur ett förtags synsätt är det lönsamt, antar jag. CS idioter läser i regel inte avtal, speciellt inte då den finstilta delen av avtal, och det vet dom om. Det är elakt, men att se dessa idioter med sina höga räkningar och telefoner (oavsett om de fungerar, eller inte!) förgyller helt klart min vardag.

Herregud, människor. Ni har uppenbarligen tillgång till Internet. Varför tar ni inte reda på vad ni köper (produkten), innan ni köper? Hela nätet är fullt av recensioner. Ni kan lyssna på vänner, men ni kommer över fler omdömen på nätet, i regel. Det här är som sagt väldigt underhållande att observera, men för nationalekonomins skull; börja tänka någon gång, snälla. Allmänna reklamationsnämmnden och konsumentombudsmannen tar inte i er med tång, för att ni inte ens kan motivera varför ni inte i förväg tagit reda på gällande villkor. Kom igen nu.

2005-08-26 @ 15:56:50
URL: http://www.dalo.berzen.se
BaReZ skrev:

JAG HAR EN 3 MOBIL O 3 ÄGER ALLA O ALLT.

2008-11-07 @ 16:06:41

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits