Dopet/Bröllopet

Igår var det bröllop och dop på samma gång.
Det var första gången jag var på bröllop, och det var riktigt skoj.

Så här såg bröllopsparet ut:

Till vänster är det min kusin Annika och i mitten hennes nyblivne man Nisse (han är snäll). Till höger är Nisses bror som jag tror heter Anders. Han var toastmaster. Jag ska också vara toastmaster på ett bröllop om ca en månad. Får se hur det går.

När jag ska vara toastmaster kommer ca 100 gäster.
På det här bröllopet var det ca 20-30 gäster.
Det var riktigt kul och trevligt. Jag och min bror sjöng "Rövarvisan" ur Ronja Rövardotter, och det gjorde succé. Sedan sjöng han någon tysk sång och senare på kvällen när gästerna hade blivit lite fulla, sjöng vi balladen om Theobald Tor.

Annika och Nisse bor i ett fint hus i Torslanda. Sara bor också i Torslanda och jag SMS:ade henne och sa att vi var där. Hon svarade att hon snart åkte förbi där, och jag hann precis läsa SMS:et och vända mig om för att titta bortåt vägen, så kommer Sara och hennes kille, Tobbe, fräsande och vinkande i en svart Volvo.

Först gifte sig Annica och Nisse och efter det döptes Måns, deras andre son.
Sedan åkte vi hem till dem och åt och hade roligt.
De hade pool:
9 juli 2005 - de hade pool

Jag drack Trocadero. Dels för att jag inte orkade hämta något annat, och dels för att hedra mina nya Braskit-vänner.

Här är beviset. Trocadero och mitt namn på en bordsplaceringslapp.
På talriken syns också lax tillagad på två olika sätt och ett kycklingspett. Det låg en massa annat gott på talriken, men det kom inte med på bilden.

Vi fick höra storyn om grannarna rätt många gånger. De skulle tydligen få nya grannar, och ingen i grannskapet gillade dem. De bröt mot massa bygglov och betedde sig dåligt. De som byggde var däremot snälla. De var polacker som nog jobbade för skitlöner. De bode i en barrack bredvid huset. De fick den bit av bröllopstårtan som blev över och två öl var. Jag tror de blev glada.

Vi kom till bröllopet tjugo i tre. Det började tre.
Vi kom hem vid tre på natten. Sista timmen satt bara vi, brudparet och brudens far och hans nya(Min farbror Kjell och hans Britt). Det var mysigt. Brudgummen var rätt full, men inte gapig. Bara vinglig.

Nu har mamma och pappa åkt till sommarstugan utanför Arvika. Jag drar också på tisdag. Åker buss och tåg. Sedan bor jag en natt i sommarstugan och sedan jobbar jag på Arvikafestivalen. Får antagligen inte tag på Internet på någon vecka, så jag får blogga när jag kommer hem. Datorn ska iallafall med till sommarstugan. Annars dör jag.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits