Det är mycket nu

Det är mycket nu.

Jag kände det alldeles nyss. Fick brev från GU och i kuvertet låg det en massa små lappar som jag ska läsa snart. Jag har börjat få ont i magen igen. Vet inte varför. Jag kanske är nervös? Satt i trappan och läste den största lappen där GU:s rektor hälsar mig välkommen. Josie sa att jag inte ska gå på teatern ikväll om jag inte mår bra.

After work-improRedbergsteatern. Sista fredagen i varje månad. De har haft sommaruppehåll, men innan dess hade jag tid och möjlighet att gå dit två gånger på ett halvår. Och de gångerna jag var där var roliga. Speciellt senaste. Sista innan sommaruppehållet. Det är improvisationsövningar där alla får vara med. Alla som vill får komma (om de får plats) och så får några i taget (av de som vill) komma ner på scenen och göra en övning. Det är riktigt kul. Improvisation är min favoritgren inom teatern.

Den där gången innan sommaruppehållet var jag sjukanmäld på jobbet. Mådde dåligt på torsdagen och fredagen. Kunde inte jobba. Då var det magen som gjorde ont. Trots det släpade jag mig till Redbergsplatsen och det dröjde inte länge förrän jag mådde bättre. Jag deltog i många övningar och jag fick stå på scenen, framför publiken och de applåderade och skrattade och tyckte att jag var bra. Jag älskar den känslan, och saknar teatern... När jag åkte hem svävade jag lite som på ett moln. Som när man är nykär. Jag mådde bra. Jag hade fått spela teater igen.

Josie gick till jobbet (idag) och jag satt där i trappan och kände hur mycket jag saknar teatern. Att stå på en scen. Att repetera. Att improvisera. Vara en del i en häftig scenografi. Såg förresten bilder i Angereds Teaters nybildade Facebook-grupp, och där fanns det en bild på teaterlokalen som till nästa föreställning ska täckas med cementplattor (ser det ut som). Fan, vad jag saknar teatern!

Men det är mycket nu. Ringde ju och krånglade och skickade lappar när jag skulle få studieledigt. Och så fick jag ett brev med användarnamn till Studentportalen och dagen efter fick jag lösenordet. Och så har jag ju anmält till CSN och det är en enda röra med registreringar och papper och koder...
Och så vet jag inte när jag ska börja. Eller, jo... Jag vet att det är på måndag, men jag visste inte vilken tid, så idag ringde jag och fick veta att jag ska ha "upprop" (eller liknande) klockan 16:15 till 18:00. Det stod tydligen på den lappen jag kopierade och lämnade till lönekontoret på Posten. Men jag fick en ny i mailen.

Men så kom jag på att det var någonting jag gjorde...
Någon sida där jag skulle fylla i nånting...
Och jag fyllde i allting. Men när jag tryckte på sista knappen, på sista sidan stod det att det var något fel. Sidan kunde inte visas. Och så försökte jag igen, mend et var något fel. Så jag tänkte att jag får pröva någon annan gång...
Gjorde jag det...?
Och vad var det för sida?
Jag har för mig att det var någon viktig sak, i stil med "registrera dig innan det här datumet, annars får du inga pengar" eller "annars får du inte gå på GU" eller "annars dödar vi din familj och alla dina vänner". Men jag har glömt vad det var. Jag hoppas att jag gjorde om det.

Ja, det är rörigt.
Och det har knappt börjat.
Och jag har sovit dåligt.
Jag kom på vad jag kunde göra den här lediga veckan. Jag har sett fram emot den här veckan, men jag har inte haft någonting att göra. Gått runt här hemma och haft ganska tråkigt. Men så kom jag på att det finns massor att göra i GAS-wikin. Så det har jag sysselsatt mig med. Byggt ut den.
Och så visade det sig att det fortfarande är en del konstiga problem efter flytten. Förut låg wikin på gaswikin.hejs.se, men sedan köpte jag en egen domän till den, så nu ligger den på gaswikin.se. Men under och efter flytten var det en jäkla massa krångel med Å, Ä och Ö. Sidor fick andra namn och länkar krånglade.
Artikeln Borås, Borås hette plötsligt BorÃ¥s, BorÃ¥s.
Och den här veckan upptäckte jag att det fortfarande fanns dolda fel. På en sida kunde det vara en länk till Borås, Borås, och länken fungerade men på vissa specialsidor kunde det stå att en massa sidor länkade till artileln BorÃ¥s BorÃ¥s, som inte finns. Så jag har börjat att fixa det. Artikel för artikel. Och jag gick inte och la mig förrän halv tre i morse. Och somnade inte förrän tre, kanske.

Igår köpte jag en ny ask Novalucol för mig mage som gör ont.
Jag trodde att det onda skulle upphöra när jag slutade på Posten (det blev mycket bättre när min lagledare byttes ut och inte fick vara lagledare längre), men så kom det tillbaka härom dagen. Jaja.
Jag hoppas jag överlever.

Vi hörs!

Kommentarer:
Alkiz skrev:

Jag tror du tar i lite förmycket. Andas och var lugn, får du inga pengar av CSN med en gång så får du dem retroaktivt om du måste omanmäla dig dit :) Dvs, om du omanmäler dig i oktober får du alla pengar för oktober OCH september då, så jag tror du klarar dig ^_^

Du får förresten gå för mig på Impro-dagarna, tror inte jag kommer ha så många möjligheter att komma ner runt de datumen.. Och sen får du inte glömma bort att komma ihåg att hälsa på mig också, om du vill :D

Kramar!

2008-08-31 @ 13:46:07
URL: http://alakazam.blogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits