5 december 08 - Muppgalen

Jag känner mig helt besatt av muppar för tillfället. Jag bara längtar tills jag kan köpa en "äkta" mupp från USA. De börjar försäljningen i februari... Segt!

Jag kontaktade BLA Stockholm, de som gjort Allram Eest, Höjdarna, jag i stort sett alla muppar som syns i svensk TV. Jag fick snacka med hon som sytt Allram! Jag fick veta en hel del och så fick jag lite tips. Jag kanske ska hälsa på dem nån gång. Men vi får se.

Jag har tänkt på muppar hela dagen. Idag på en av föreläsningarna satt jag och klottrade ner muppar på en av stencilerna.

Fyra muppar jag klottrade ner på en stencil.

På tal om föreläsningar så har vi haft övningsdag idag igen. Vi hade en sån förra veckan, och det är en ganska lång dag. Den här veckan har vi haft tre övningsdagar! Mot slutet av dagens övningar var alla halvdöda.
Jag kände mig seg, och en grupp som satt vid bordet bredvid oss satt och flummade, diskuterade helt andra grejer och skrattade och gäspade om vartannat. De var övertrötta.
Några andra grupper höll på att somna strax innan det var sammanfattning på slutet av dagen.

När vi var klara släpade vi oss ut ur salen. En trött, finlandssvensk väninna i klassen sa att hon skulle träffa en kompis vid "Nils Holgerssonstationen".
-Nils Ericsonterminalen, menar du? sa jag.
-Hahaha! Ja, just det! Jag är så himla trött. Hahaha! Nu ser jag framför mig hur min kompis kommer flygande på såna där svansar... Eller vad heter det?
-Svansar? Jasså, svanar!
-Ja, just det! Hahaha! Svanar!
-...förresten vad det en gås han flög på.

Här kommer låten Chattanooga Choo-Choo med fyra Whatnot-muppar från The Muppet Show:


Om någon kände igen melodin från någon svensk låt, så kan det bero på att Galenskaparna & After Shave har gjort en egen version av låten. Deras version heter Kortedala spårvagn:


Over and out!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits