Nackspärren hälsar på

Den här dagen skulle bli så bra!
Den är långt ifrån slut än, men den har börjat jättedåligt.

DHL är på väg med ett paket till mig. En sprillans ny mobiltelefon. HTC Legend, som egentligen inte fått något realeasedatum än. Jag ringde HTC och frågade, och de tipsade om företaget Expansys, som tydligen samarbetar med HTC. När jag (i torsdags) ringde Expansys för att fråga sa de att det inte finns något spikat datum, men att det troligen blir i början av april. Dessutom sa de att de får in den redan "imorgon" (i fredags, alltså), så jag beställde en och får den idag!

Ikväll ska jag på teaterpremiär också. Mamma, pappa, lillebror, Josie och jag ska se C Eriksson Max på Lorensbergsteatern. Föreställningen börjar 19:30, och jag har lurat i mamma och pappa att vi sitter på tionde raden. Men egentligen ska vi sitta på tredje raden. En liten överaskning, liksom.

Men tidigare idag ringde en bekant, och vi pratade lite. Plötsligt högg det till i nacken, som om Josie hade fått för sig att hugga av mig huvudet. Riktigt så illa var det inte, men det kändes som att huvudet skulle trilla av.
Värken försvann efter några sekunder, och jag andades ut, men efter någon minut kom det tillbaka. Tredje gången det kom tillbaka höll det i sig. Det gjorde inte ont hela tiden, men jag kände att jag inte kunde luta eller vrida huvudet utan att få ont. Hur ska det här gå? Kommer det bli en skitdag?

Jag har tagit två Panodil, men både Sjukvårdsrådgivningen och mamma sa att Ipren är bättre mot det här. Tyvärr har jag inga Ipren hemma, men som tur var var min snälla granne hemma och gav mig fyra 400mg Ipren. Men jag svalde bara en.

Jag har tagit två Panodil, en Ipren, och hållt en handdukmed is mot nacken.
Nu känns det faktiskt mycket bättre, och mitt i skrivandet av det här blogginlägget ringde det på dörren, och DHL var här med en ny mobil till mig!

Det kanske blir en bra dag iallafall?

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits