Nationaldagen

Nu ska jag skriva ett kort inlägg.
De senaste tre inläggen har varit brutalt långa.
Sorry.

Idag är det Sveriges nationaldag. Jag bryr mig inte, för vi har liksom inget att fira. Eller, alltså vi har ju ett fin land och så, men vi vet inte vad vi firar på nationaldagen. I Norge blir det ett jäkla hoolabaloo den 17 maj. Och i USA, ja där är de ju galna...
Det verkar som att man försöker göra en större grej av nationaldagen och att nu ska vi minsann fira, men ingen vet vad vi firar!
En kul grej är dock att det börjar bli en tradition att på nationaldagen välkomna nya medborgare. Det tycker jag verkar kul, fint och snällt.

Idag ska jag till Arvika. Igen!
Ja, jag är knäpp. Jag kom ju hem därifrån i söndags. Men det är inte så kul att vara hemma nu. Det ser ut som fasen i nästan varenda rum. Jag sitter i mitt rum. Min fristad. Igår satt jag dessutom i TV-rummet ett tag. Men köket är en katastrof.
Igår "hängde" jag med Stefán. Vi hade planerat det redan i förrgår, och vi hade dessutom planerat att dega och äta pizza till frukost. Jag undviker att vara i vårt kök under rådande omständigheter.
Jag och Stefán köpte pizza, gick hem till honom, åt pizza och så skulle vi kolla på "Janne Långben the Movie". Den var inte bra. Rösterna var bara jobbiga. Jag såg dock fram emot att få höra Svarte Petters röst, eftersom Anders Lönnbro har gjort den i TV-serien "Långbens galna gäng" som jag inte sett på åratal.
Tyvärr var det inte alls Anders Lönnbro som gjorde Svarte Petters röst i filmen. Det var gubben från Synsamreklamfilmerna.
Det enda bra med filmen var att Michael Jackson hade gjort soundtracket.
Efter filmen såg vi på lite YouTube-klipp och sen åt vi tårta för att fira Stefáns mammas namnsdag.
Sen såg vi på fler YouTube-klipp och Stefán höll på att dö av skratt, p.g.a. det här klippet:


Det är ca nio minuter långt, men håll ut! Det blir skoj!

Jaja. Jag åker alltså till Arvika snart. Jag har ju inte sett sommarstugan på ett bra tag, och så är det alltid kul att träffa syrran och hennes barn.
I vattnet är det ca 14 grader, men kanske, kanske ska jag bada ändå.

Jag är uppe i 3950 bilder i min bilddagbok, och efter Arvikavistelsen kommer jag kanske spräcka 4000-gränsen.

Min mobilladdare är borta. Bara så ni vet.

Nu ska jag damsuga!

***
Uppdatering:
Povel Ramel är död!

Kommentarer:
Micke skrev:

Ja, povel... inte för att jag lyssnat på honom så mycket direkt, men han var ju en av de sista från den gamla tiden, bara en kvar nu, hasse alfredson, sen är det slut och vi får minnas dem alla med ett leende!
Povel, vila i frid!

2007-06-07 @ 00:46:10
URL: http://beckfjall1.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits