För många elektronikbutiker!

Ajajaj!

Jag lämnade in min kära MP3-spelare för ca 1½ månad sedan. Jag har väntat på den och har under tiden faktiskt fått låna Saras MP3-spelare! Tack Sara!
Tyvärr är Saras MP3-spelare lite elak och fungerar bara när den själv vill. Det vill den väldigt sällan.
Jag har saknat min MP3-spelare väldigt mycket så nyss ringde jag och frågade var den var. Jag visste att de hade öppet till sju, och jag kom hem ungefär kvart i.
Jag letade överallt efter kvittot och hittade ett med "ON OFF" skrivet med stora bokstäver. Jag kom till slut fram efter lite telefonköande och fick prata med en kille. Han bad mig om servicenumret.
Jag bläddrade igenom papprerna men hittade det inte. Det var ett kvitto jag hade, men det stod inget om service. Jag hittade ett till fint elektronikbutikskvitto, men det var från "Computer City" och var kvittot på min externa hårddisk. Jag klurade länge på var papprerna var, men han sa att han kunde söka på mitt telefonnummer. Jag sa mitt hemnummer...
Ingen träff.
Då sa jag mobilnumret...
Ingen träff...
Då bad han om mitt namn...
Han knappade lite...
Och då slog det mig... Attans skit! Jag lämnade ju in den på Expert!
Jag höll god min, även om ansiktsuttryck inte är så viktigt i telefon.
"Nej, jag hittar ingenting på det namnet." svarar han till slut.
"OK. Det gör inget. Jag går in till butiken imorgon istället!" ljög jag då.

Pinsamt!
Jag letar vidare efter ett kvitto från "Expert", men hittar inget. Hitter telefonnumret på nätet och ringer. Kommer till slut fram till butiken och han hittar min felanmälan med hjälp av ett nummer jag hade uppskrivet i datorn. Ingenting från verkstaden. Han sa att de brukar vara snabba och att den kanske hade kommit bort med posten. Jag frågade om den modellen fortfarande tillverkades, och det svarade han att den inte gjorde och att om den inte går att laga får jag nog en motsvarande modell.
Precis vad jag hoppas på. Jag tycker väldigt mycket om den, men en ny vore inte fel. De har en ny modell som är väldigt lik min, bara att den är lite bättre. Den hoppas jag på. Om jag får tag på min gamla blir jag glad ändå, eftersom den är väldigt bra.
Jag avslöjade att jag helst hoppades på en ny och så bad jag om numret till "iRiver Nordic" i Stockholm, så att jag kan ringa dem nån dag och kolla upp var min kära MP3-spelare är.
När jag ändå hade avslöjat min ondskefulla plan berättade jag också om min snygga felrigning. Han på Expert skrattade gott och sedan tackade jag och lade på.
Jaja. Tur att jag kan skratta åt när jag klantar mig.

Min älskade MP3-spelare
Så här såg den ut...

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn: (Skriv ditt namn, or I will crush you!)
Kom ihåg mig!

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits